Target Automotive introduceert de TargetXtream

27.06.2005 / 11:06 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Target automotive

Target Automotive heeft per direct de TargetXtream in Nederland op de markt gebracht, een nieuw systeem dat zich onderscheidt door onbeperkt kijk- en luisterplezier. Met deze multimedia drive heeft de gebruiker zijn of haar eigen digitale muziek-, foto- en filmcollecties altijd binnen handbereik. In de auto, thuis, op kantoor en op vakantie.

De veelzijdige TargetXtream is voorbereid op het afspelen van allerlei bestanden en bestandsformaten: muziek (MPEG-3, WMA, WAV en OGG), foto's (JPEG), films (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, DIVX 3.11/4.11/5.11 en XVID) en alle soorten databestanden. En dat terwijl de TargetXtream slechts 13,5 x 7,5 x 2 centimeter groot is.

Speciaal voor het gebruik van de TargetXtream in de auto heeft Target Automotive een docking station ontwikkeld. Die wordt in de auto gemonteerd en aangesloten op het audio-/videosysteem of bijvoorbeeld een vast in de auto gemonteerd navigatiesysteem. Door gebruik te maken van het docking station is de TargetXTream in een handomdraai tussen de auto en de thuisinstallatie uit te wisselen. De TargetXTream is natuurlijk ook te gebruiken in een hotel of op de camping, zolang er maar een monitor aanwezig is.

Via de ingebouwde USB 2.0-aansluiting kunnen alle favoriete films en muziek snel vanaf de computer naar de harde schijf van de TargetXtream worden gekopieerd. Het systeem biedt met een harddisk capaciteit van 40 GB ruimte aan een digitale muziekcollectie van 10.000 nummers of 50 films. Op termijn wordt de TargetXtream eveneens leverbaar met een 80 GB harddisk. Voor de bediening van de TargetXtream en het navigeren door de bestanden levert Target Automotive het systeem standaard met een afstandbediening. De TargetXtream is eenvoudig in het gebruik en de bediening van het systeem is te vergelijken met die van een navigatiesysteem.

De TargetXtream is leverbaar voor EUR 499,-. Meer informatie over de TargetXtream is beschikbaar op de website www.targetxtream.nl.

Target Automotive
Target Automotive is een bedrijf dat sinds 1999 actief is als distributeur van hoogwaardige automotive aftermarket producten. Target Automotive is onder meer distributeur van Xenon conversiesets (Target UltraVision Xenon), een laser-afstandsbesturingssysteem (Target Lasertrack) en mobiele navigatiesystemen van Garmin voor de automotive sector.