Stadsdeel Zeeburg

Bereikbaarheid stadsdeelkantoor

Wegens de herinrichting van de kruising van de Panamalaan/Cruquiusweg is het stadsdeelkantoor omgeven door wegwerkzaamheden, deze duren tot medio augustus 2005. De herinrichting is nodig om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Omleidingen
Gedurende de werkzaamheden blijft de buurt bereikbaar voor bewoners, ondernemers, nood- en hulpdiensten en bestemmingsverkeer. Tijdens het werk aan de Cruquiuskade is de weg gedurende de werkzaamheden afgesloten ter hoogte van het spoorviaduct. Autos, bussen, fietsers en voetgangers worden omgeleid. Omleidingroutes worden met borden aangegeven.

Tijdens het werk aan de Panamalaan blijft auto- en busverkeer vanaf de Zeeburgerdijk richting het centrum en de ringweg A10 mogelijk. Bestemmingsverkeer wordt ter plaatse omgeleid via de Zuiderzeeweg en de Zeeburgerdijk. Buslijn 43 gaat tijdens de werkzaamheden via de Zeeburgerdijk en de Veelaan rijden. De halte op de Cruquiusweg komt tijdelijk te vervallen en de dichtstbijzijnde halte is op de C. van Eesterenlaan. Fietsers en voetgangers kunnen langs het werkterrein.

Kijk hier voor meer informatie over de wegwerkzaamheden.