Eemland zuid 12.30 uur

Utrecht 27-06-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Gevallen

WOUDENBERG- Op zaterdagochtend raakte een motorrijder gewond na een valpartij.

Omstreeks 09.30 uur reed een 30-jarige man uit Dronten over de Maarsbergseweg. Omdat het wegdek nat was gleed hij onderuit en raakte gewond aan nek en enkel en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Toch gepakt

WOUDENBERG- Op zondagochtend werd een man aangehouden na een korte achtervolging.

Omstreeks 02.30 uur zagen agenten een 44-jarige automobilist uit Maarsbergen rijden over de Maarsbergseweg. De agenten wilde de man hier controleren. Kennelijk dacht hij hier anders over en verhoogde zijn snelheid. Na enige tijd stopte de man toch en werd aangehouden. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 585 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Over zijn kop

AMERSFOORT- Op de Hogeweg raakte maandagochtend een automobiliste licht gewond.

Omstreeks 02.10 uur reed een 28-jarige vrouw uit Hogeweg bij de kruising met de Operaweg. Door onbekende oorzaak raakte ze van de weg, botste tegen twee verkeerslichten en haar auto kwam vervolgens op zijn kop terecht. De vrouw raakte gewond aan haar gezicht en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Omdat gedacht werd dat er vermoedelijk alcohol in het spel was werd van haar bloed afgenomen. Onderzoek moet uitwijzen of zij inderdaad teveel gedronken heeft.

Gestolen snorfiets

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een man aangehouden, omdat hij op een gestolen snorfiets zat.

Omstreeks 00.05 reed een 19-jarige man uit Amersfoort over de Kamp zonder licht. De man kreeg een stopteken en stopte. Toen de agenten uitstapten gaf de man hard gas en reed weg. Hij kon echter nog net worden vastgehouden. Onderzoek aan de snorfiets wees uit dat deze van diefstal afkomstig was. De man werd aangehouden en voor verhoor ingesloten voor verhoor.
Aangepaste openingstijden politiebureaus in Eemland zuid

In verband met de zomerperiode zijn de openingstijden van politiebureau Leusden en het servicepunt in Amersfoort noord gedurende de vakantieweken aangepast. Vanaf maandag 4 juli t/m vrijdag 12 augustus is bureau Leusden geopend van maandag, woensdag en vrijdag, van 08.30 uur tot 12.30 uur. Het Servicepunt Amersfoort noord (Emiclaer) is deze weken gesloten.

De normale openingstijden zijn:

· Servicepunt Noord in Emiclaer: maandag t/m donderdag geopend van 13.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 13.30 uur tot 21.30 uur

· Bureau Leusden: geopend van maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur

Het districtsbureau Amersfoort in het centrum blijft gewoon 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend voor publiek. Het politiebureau Woudenberg heeft in de zomermaanden eveneens geen gewijzigde openingstijden.