Politie Amsterdam-Amstelland

Motorrijder gewond bij vlucht voor politie
27-6-2005. In de nacht van zondag op maandag even na twaalf uur raakte een 34-jarige motorrijder lichtgewond terwijl hij op de vlucht was voor de politie. Hij botste op de Buitenveldertselaan op een auto. Gepakte veelpleger moet nog 210 dagen zitten

27-6-2005. Zondagochtend rond kwart voor zes arresteerden agenten een 24-jarige man nadat hij op heterdaad was betrapt bij het dealen van harddrugs op de Nes. De verdachte, een bekende veelpleger, bleek nog 210 dagen gevangenisstraf te moeten uitzitten. Hij is inmiddels ingesloten en wordt overgedragen aan justitie.

---

Politie arresteert dader steekpartij

27-6-2005. In de nacht van zondag op maandag rond 04.00 uur arresteerde de politie een 23-jarige man die een 24-jarige Amsterdammer had neergestoken in een horecagelegenheid aan de Lijnbaansgracht. Vlak voor zijn arrestatie liet de dader het mes op de grond vallen.

Het slachtoffer werd na een woordenwisseling twee keer in de buikstreek gestoken. Hij moest worden opgenomen in het ziekenhuis, maar raakte niet gewond.

---

Watergrap veroorzaakt flinke schade

27-6-2005. In de nacht van zaterdag op zondag rond één uur arresteerde de politie drie knapen tussen de 13 en 15 jaar in een woning aan de Maarten Lutherweg. Zij gooiden van vermoedelijk zes hoog zakken met water naar beneden.

De recherche van het bureau Amstelveen-Zuid vraagt vraagt mensen die mogelijk ook schade hebben zich te melden aan het bureau of te bellen via: 0900-8844.