Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


27 juni 2005


--


HOENDERLOO- Gewonden door aanrijding


Een 19-jarige man uit Apeldoorn en een 20-jarige vrouw uit Heteren raakten zondagmiddag (26/06) op de Otterloseweg gewond toen hun auto tegen drie bomen was gebotst. De vrouw bestuurde de auto en moest rond 16.00 uur moest uitwijken voor een tegemoetkomende vrachtauto. De vrouw kwam in de rechterberm terecht, raakte in een slip, botste tegen drie bomen en kwam uiteindelijk midden op de weg tot stilstand. Een getuige verleende eerste hulp en een ambulance vervoerde beide slachtoffers naar het Lukasziekenhuis waar zij na behandeling naar huis mochten. De auto werd weggesleept.


APELDOORN - Bewoner betrapt inbrekers


Een 51-jarige bewoner van de Otterloseweg betrapte zondagmorgen drie mannen die probeerde in zijn woning in te breken. De man hoorde rond 11.00 uur de deurbel maar deed niet open. Vervolgens hoorde hij gestommel rond de woning en zag dat een onbekende man in een opstaand raam wilde klimmen. Toen de mannen hem zagen gingen zij er vandoor. De politie stelt een onderzoek in.


APELDOORN - Onwel na gebruik xtc en ghb


Twee bezoekers aan een muziekfestival raakten zondagmorgen op de Figarostraat onwel. De politie kreeg rond 09.00 uur melding dat twee mensen bewusteloos op straat lagen. Een 29-jarige vrouw en een 32-jarige man lieten de hond uit en zakten in elkaar. Een ambulance bracht beide slachtoffers, die buiten kennis waren, naar het Lukasziekenhuis waar zij later weer bijkwamen. Onderzoek wees uit dat zij op een festival xtc en ghb als drugs hadden gebruikt. De drugs waren niet op het festival gekocht. Zij konden het ziekenhuis weer snel verlaten.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52


---- --