Ingezonden persbericht


Relaxed op reis: rust in de auto en in het vliegtuig.

Rummikub voyager mee op vakantie

Hattem, juni 2005... Wie eenmaal rummikubt, wil blijven rummikubben. Goliath, producent van Rummikub en andere spelletjeshits, geeft daarom voor de echte liefhebbers van het in Nederland immens populaire spel nu ook een reisversie uit: Rummikub Voyager. Het spel is compact en handig. Een vakantie buitenshuis is nu geen hindernis meer: de 106 gekleurde cijfer-steentjes kunnen overal mee naar toe. In auto, vliegtuig, vakantiehuisje, tent en hotel, Rummikub doe je overal.

Rummikub
Rummikub - het spel dat dit jaar het 25-jarig bestaan viert - wordt overal ter wereld gespeeld. In Nederland zijn er maar liefst 5.500.000 exemplaren van verkocht; iedereen kent en heeft het spel. Nu is er ook de compacte reisversie uitgebracht; Rummikub Voyager. Voyager wordt net als de standaardversie gespeeld met 1 tot 4 personen. Een spelletje duurt circa 20 minuten en is geschikt voor spelers vanaf 6 jaar.

Goliath - één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland - is gevestigd in Hattem, Parijs en Brussel. In 1980 introduceerde Goliath Rummikub op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed en actiespellen vanaf 4 jaar, multimedia spellen vanaf 5 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rolit, Triominos, Stap-op, Exago, Plug & Play Pacman, No Panic, Bokkie Bééh en Ramon de Robot. Zie ook www.goliathgames.nl.