Ingezonden persbericht


Persbericht

Perfect for People implementeert SAP LES bij Copaco Nederland

Nieuwegein, 28 juni 2005 - Onlangs tekende Copaco Nederland het contract voor de implementatie van SAP LES door Perfect for People. Perfect for People gaat voor Copaco Nederland het Supply Chain Execution systeem van SAP (SAP LES) inclusief de functionaliteit Radio Frequency (RF-scanning) implementeren. Copaco heeft gekozen voor SAP LES en RF om tot een significante efficiëntieverbetering en outputverhoging in de logistieke processen te komen.

De afgelopen jaren heeft Perfect for People een goede relatie met Copaco Nederland opgebouwd. Diverse projecten, zoals de implementatie van SAP CRM, release upgrades en organisatorische optimalisaties zijn door Perfect for People uitgevoerd. Rob van der Wielen, Manager Business Operations van Copaco: "SAP vervult een cruciale rol binnen onze organisatie. Op basis van de opgebouwde relatie en de bewezen ervaring van Perfect for People met implementatie van SAP LES, besteden wij de dit project vol vertrouwen uit aan Perfect for People."

Het optimaal beheren van het logistieke proces is voor een distributeur als Copaco van levensbelang , zegt Twan van Dijk, Marketing & Sales Manager van Perfect for People. Door te kiezen voor SAP LES investeert Copaco in het hart van de onderneming.

Over Copaco

Copaco Nederland is een onderdeel van Copaco N.V., welke sinds 1981 actief is op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming is marktleider in Nederland op haar gebied en levert met ongeveer 270 medewerkers computer-, printer-, netwerk-, data-storage-, mobiele telecom producten en software. De activiteiten zijn ondergebracht in de werkmaatschappijen Copaco Nederland, Revah European en POS-Line.

Over Perfect for People

Perfect for People is een belangrijke dedicated SAP-partner in de Nederlandse markt. Perfect for People levert consultancy- en beheerdiensten. Ook biedt Perfect for People aanvullende SAP gecertificeerde oplossingen. Met behulp van deze diensten en oplossingen kunnen klanten hun SAP-omgeving efficiënter en effectiever beheren én zijn zij in staat om de gewenste resultaten te bereiken. Er werken bij Perfect for People ruim 120 medewerkers, die samen streven naar maximale kwaliteit en klanttevredenheid. Perfect for People winnaar van de SAP-award Hoogste Score Klanttevredenheid .

Bezoek voor meer informatie: www.perfectforpeople.nl of bel: 030-609 58 00.