Vendex KBB NV

PERSBERICHT

Grote inruilactie bij Dixons: veel voordeel bij aankoop digitale camera

's-Hertogenbosch, 27 juni 2005

Dixons, één van de leidende multimediaformules in Nederland, maakt digitaal fotograferen de komende drie weken extra aantrekkelijk. Klanten die een nieuwe digitale camera kopen bij één van de 141 Dixons filialen in Nederland, krijgen bij inruil van hun oude camera geld terug in de vorm van een Dixons waardebon. Het voordeel is afhankelijk van de aanschafprijs van de nieuwe camera en kan oplopen tot wel E 100,-. De waardebon kan tot het einde van het jaar bij Dixons worden besteed.

Dixons neemt elke camera in, analoog of digitaal, jong of oud, het maakt niet uit. De staat van de in te ruilen camera speelt geen rol bij de vaststelling van het voordeel, dat de klant bij aankoop van een nieuwe digitale camera kan behalen. Alleen de aanschafprijs van de nieuwe camera is van belang. De inruilactie van Dixons begint vandaag en duurt tot en met 17 juli.

Dixons is een van de grootste aanbieders van populaire vrijetijdselektronica in Nederland. De winkelformule is een belangrijk verkoopkanaal van mobiele telecommunicatieapparatuur en is marktleider op het gebied van digitale fotografie, MP3 en navigatie. In Nederland heeft Dixons al 141 vestigingen. In België, waar Dixons anderhalf jaar geleden is begonnen, staat de teller op 5. Dixons is onderdeel van het retailconcern Koninklijke Vendex KBB.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Johan Lesterhuis, directievoorzitter Dixons: tel: 073 - 6460707


---- --