Opening video film presentatieruimte Amsterdam

28.06.2005 / 09:17 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Perspoort nederland

United International Pictures Netherlands en PersPoort Nederland zijn een samenwerking aangegaan voor de verhuur van de film presentatieruimte van UIP te Amsterdam. Deze luxe presentatieruimte wordt door UIP gebruikt voor de voorvertoning van bioscoopfilms aan pers en relaties. PersPoort Nederland maakt het mogelijk deze ruimte en middelen te verhuren aan partijen buiten de filmbranche.

PersPoort Nederland verzorgt al verschillende interactieve presentaties en interactieve persconferenties op locatie. Deze interactieve persconferenties en presentaties worden door PersPoort live of on-demand uitgezonden via radio, tv of internet.

De presentatieruimte is gelokaliseerd tegenover het World Fashion Center aan het Koningin Wilheminaplein te Amsterdam met voldoende parkeergelegenheid. De ontvangstruimte heeft een oppervlakte van 80m2 en is voorzien van bar. De presentatieruimte heeft 45 luxe bioscoopstoelen. Aanwezige faciliteiten zijn o.a; een bioscoopscherm met bijbehorende projectoren.

De samenwerking tussen UIP en PersPoort resulteert in een unieke video / film presentatieruimte waar bedrijven op een professionele manier film, documentaires, tv-commercials en andere visuele presentaties kunnen geven.