Gemeente Bergschenhoek

Slotbijeenkomst Toekomstvisie
Op woensdag 29 juni 2005 om 20.00 uur vindt de slotbijeenkomst plaats ter voorbereiding van de opstelling van de Toekomstvisie voor Bergschenhoek.

Over de Toekomstvisie voor Bergschenhoek zijn al diverse bijeenkomsten gehouden. Met de verenigingen, met de sportverenigingen en met de raadsleden. Afgesproken is eind juni een gezamenlijke bijeenkomst te organiseren. Die vindt nu dus plaats op woensdag 29 juni.

De bijeenkomst wordt voorgezeten door de burgemeester van Bergschenhoek, mevrouw E.L.V. Chevalier. Voor de inhoudelijke voorbereiding en het leiden van de discussies heeft de gemeente de heer P. Petersen gevraagd. Hij leidde ook de discussies in de vorige ronden.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Berghonk, Burgemeester van Oostenweg 4 te Bergschenhoek. U vindt het Berghonk achter het gemeentehuis.

Als u wilt deelnemen aan de bijeenkomst, wordt u verzocht zich aan te melden. We gaan uit van een of twee vertegenwoordigers per vereniging. De aanmelding, graag met vermelding van de naam van de vertegenwoordiger(s), kan per email plaatsvinden. Het emailadres is griffier@bergschenhoek.nl .

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2005 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 23 juni 2005 - Techniek Aralto ICT