Gemeente Aalburg


Onderzoek zwerfafval in Aalburg

zwerfvuil.jpg

Hoeveel overlast ervaren de inwoners van Aalburg van zwerfafval? Moet er meer geveegd worden, of moet er meer gedaan worden aan opsporing van veroorzakers van zwerfvuil?

Vragen waar de gemeente Aalburg graag antwoord op wil. De gemeente Aalburg is daarom gestart met een onderzoek om de problematiek rond zwerfafval in kaart te brengen.

In dit onderzoek wordt onder andere bekeken wat er op dit moment aan zwerfafval in de openbare ruimte ligt. Ook onderzoeken we of er voldoende prullenbakken staan en waar vaker of minder vaak geveegd kan worden.

Wij willen graag van u als inwoners weten wat u hiervan vindt. Wij hebben hiervoor op onze website vanaf 1 juli tot eind augustus een enquête staan. In deze enquête staan vragen over zwerfafval in uw dorp.

Met de informatie die wij van u ontvangen, hopen wij een beeld te krijgen over de aanpak van zwerfafval en welke verbeteringen mogelijk zijn. Het hele onderzoek zal leiden tot een actieplan voor nóg betere bestrijding van zwerfafval. De gemeente rekent op uw medewerking. Immers: hoe meer reacties, hoe beter we kunnen voldoen aan de wensen van álle inwoners!

U kunt aan de enquête deelnemen door hier het formulier Gemeente Aalburg - Enqueteformulier Zwerfafval te downloaden en in te vullen.

Heeft u geen internet en wilt u toch meedoen aan het onderzoek, dan kunt u een enquêteformulier afhalen bij de balie in het gemeentehuis.

Alvast bedankt voor uw medewerking.