2e persbericht van woensdag 29 juni 2005

Eindhoven 29-06-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw gewond bij aanrijding

Een 34-jarige vrouw uit Eindhoven is woensdagochtend rond 9.00 uur gewond geraakt bij een ongeval op de kruising
Roelantlaan/Noordzeelaan. Ze gaf daar in haar auto geen voorrang aan een wagen die werd bestuurd door een 28-jarige vrouw uit Eindhoven. Door de botsing liep de 34-jarige vrouw nekletsel op. Ze is opgenomen in een ziekenhuis. De andere vrouw is niet gewond geraakt.

Eindhoven: Auto-inbreker op heterdaad betrapt

De politie heeft woensdagochtend rond 6.30 uur een man van 36 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op de Maria van Bourgondiëlaan. Hij zou daar hebben ingebroken in een auto. Dat was gezien door een buurtbewoner die de politie waarschuwde. Toen agenten ter plaatse kwamen, probeerde de man zich te verstoppen. Hij werd toch aangehouden en is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De man had een aantal autoradios en inbrekersgereedschap bij zich.

Deurne: Man aangehouden voor huiselijk geweld

De politie heeft woensdagochtend rond 10.00 uur een 54-jarige man uit Deurne in zijn woning aangehouden. Hij zou kort daarvoor zijn 67-jarige vriendin in het huis hebben mishandeld. Ook zou hij woordelijk hebben gedreigd haar neer te schieten. De man is vervolgens aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld en in verzekering gesteld.

Deurne: Auto weg na woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Herenberg zijn autosleutels weggehaald. Daarmee is vervolgens een grijze Mercedes 270 ML met het Duitse kenteken GM-OK1000 weggehaald. Die stond op de oprit van de woning. Het gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag. Het is nog onduidelijk hoe de inbraak heeft plaatsgevonden.

Best: Politie neemt rijbewijs in na snelheidsovertreding

De politie heeft woensdagmiddag het rijbewijs van een 35-jarige automobilist uit Babyloniënbroek ingenomen. De man reed over de NCB-weg met een snelheid van 123 km/u, terwijl daar maar 60 km/u gereden mag worden. De politie maakt proces-verbaal op.