Gemeente Amsterdam

Ondernemersdag Slotervaart over subsidies

27 juni 2005
---
webmaster

Op 30 juni organiseert het Ondernemersloket van stadsdeel Slotervaart weer een Ondernemersdag. Deze keer is het thema ´Subsidies´. Hoe vraag je als MKB´er subsidie aan bij de gemeente Amsterdam? Zijn er ook mogelijkheden om bij de Europese Unie subsidie aan te vragen? Wat kan stadsdeel Slotervaart voor mij betekenen bij de aanvraag van een subsidie? Allemaal vragen die aan bod komen. Alle ondernemers uit het stadsdeel zijn van harte uitgenodigd.

De Ondernemersdag begint om 15.30 op het stadsdeelkantoor aan de Pieter Calandlaan 1, naast station Lelylaan. Er staat een uitgebreide subsidieworkshop op het programma die wordt verzorgd door de heer Onno van der Kuip van een gerenommeerd organisatieadviesbureau. Hij besteedt in zijn workshop vooral aandacht aan de mogelijkheden voor het aanvragen van subsidies bij de Europese Unie en het Rijk voor het MKB. Ook de mogelijkheden voor het aanvragen van een steuntje in de rug wat dichter bij huis (gemeente Amsterdam en/of stadsdeel Slotervaart) komen aan bod.

Deze dag is speciaal voor MKB

Naast een uitgelezen kans voor het opdoen van kennis is de Ondernemersdag ook een ideale gelegenheid voor het tegenkomen van collega-ondernemers, de medewerkers van het ondernemersloket van het stadsdeel en andere relaties. Dat kan bijvoorbeeld op de borrel die na afloop van de dag wordt gehouden in de patio van het stadsdeelkantoor. Rond 19.00 uur eindigt het programma.

Als ondernemer uit stadsdeel Slotervaart kunt u zich opgeven voor deze dag via de website van het stadsdeel: www.slotervaart.amsterdam.nl (onder het kopje Ondernemen). Op deze pagina Deze dag is speciaal voor MKB