Veilig Amsterdam


Subjectieve kwaliteitsmeting van een schoon, heel en veilig Zeeburg

30/06/2005 - Stadsdeel Zeeburg zet extra geld in om de Indische Buurt schoner, heler en veiliger te krijgen. In de afgelopen periode zijn er ook verschillende acties gehouden, zoals bijvoorbeeld de Grote Voorjaarsschoonmaak, om dit streven ook daadwerkelijk te realiseren. Maar wie bepaalt nu dat het verbeterd is? Stadsdeel Zeeburg vindt dat de bewoners dit (mede) bepalen. Daarom houdt het stadsdeel een subjectieve kwaliteitsmeting. Hierbij gaat het om uw beleving van de openbare ruimte.

Doe mee!
Vorig jaar hebben achttien bewoners deelgenomen aan deze kwaliteitsmeting. De meeste van deze deelnemers doen ook dit jaar mee aan deze kwaliteitsmeting. Als u vindt dat u als bewoner moet bepalen of de Indische Buurt schoon, heel en veilig is, doet u dan ook mee!

U kunt meedoen door uw

* naam

* adres

* telefoon

* e-mail

* leeftijd

* nationaliteit

uiterlijk 4 juli te mailen naar cigdemk@zeeburg.nl. U kunt Cigdem Kuvvet van het project Schoon, Heel & Veilig ook bellen, tel. (020) 608 07 82. het streven is naar een mix van jong, oud, allochtoon en autochtoon.

De subjectieve kwaliteitsmeting is op 6 juli van 18:00 uur tot ongeveer 21:30 in het Servicecentrum, Sumatrastraat 63/65.

Javaplantsoen in Zeeburg

Kijk ook bij

> Link naar Stadsdeel Zeeburg »