Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Herinrichtingsplan zuidelijk deel Eendrachtspark ter inzage

Maandag 27 juni jongstleden zijn de herinrichtingsplannen voor het zuidelijk deel van het Eendrachtspark gepresenteerd. Het plan ligt nog tot en met donderdag 28 juli 2005 ter inzage.

Er gebeurt veel in het Eendrachtspark. Zo is recent het natuurdeel, met prachtige ecologische oevers, opgeleverd. Daarvoor zijn onder meer een avontuurlijke bosspeelplaats en een nieuw fietspad gerealiseerd. Daarmee zijn de werkzaamheden in het noordelijk deel van dit park nagenoeg afgerond.

Plannen
De komende tijd is de zuidkant aan de beurt. Daartoe is inmiddels een herinrichtingsplan gemaakt. Het plan voorziet onder meer in een vaste plantentuin ten oosten van de Geleyn Bouwenszstraat en een bloementuin ten zuiden van de Burgemeester Röellstraat.

Inzage
Maandag 27 juni is een en ander gepresenteerd aan omwonenden. Het plan ligt nog tot en met donderdag 28 juli 2005 ter inzage op twee locaties: de Publieksbalie op de begane grond van het Tuinstadhuis (Plein '40 - '45 nr. 1) en op het Steunpunt Leefbaarheid en Veiligheid (Goeman Borgesiusstraat 72).