Fontys


Fontys benoemt David de Louw tot adjunct-directeur Sociale Studies De Raad van Bestuur van Fontys Hogescholen heeft David de Louw per 1 september 2005 benoemd tot adjunct-directeur van de nieuwe Fontys Hogeschool Sociale Studies in Eindhoven en Tilburg.

De in Nuenen woonachtige David de Louw (1971) zal samen met Sonja Nieuwenhuis de directie vormen van de nieuwe Fontyshogeschool. Hiervoor heeft De Louw al meerdere functies binnen Fontys bekleed. Hij was docent, projectleider, coördinator van de opleiding Master of Arts in Health en recent programmaleider onderwijstransformatie aan Fontys Paramedische Hogeschool. De Louw studeerde Fysiotherapie bij de Hogeschool Eindhoven en Bewegingswetenschappen aan de VU in Amsterdam. Daar deed hij ook zijn docentenopleiding die werd gevolgd door een MBA in Leiden. Daarnaast heeft hij verschillende publicaties op zijn naam staan op het gebied van zorg en management.
De hogeschool Sociale Studies is een samenvoeging van Fontys Hogeschool Sociaal Werk (SW) en Fontys Hogeschool Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Deze hogeschool biedt met ingang van het nieuwe studiejaar ook dezelfde volwaardige opleidingen aan in Tilburg.