CWI Arbeidsmarktprognose 30 JUNI

27.06.2005 / 09:30 / Rubriek: Economie / Organisatie: Centrum voor werk en inkomen

Donderdag 30 juni om 13:30 uur in de Jaarbeurs Utrecht zal drs. Rens de Groot (voorzitter Raad van Bestuur) de jaarlijkse CWI Arbeidsmarktprognose presenteren. In zijn presentatie zal hij onder meer ingaan op de verwachte ontwikkeling van de werkgelegenheid in de verschillende sectoren en regios, de groei van de arbeidsparticipatie onder ouderen en vrouwen, de gevolgen van de vergrijzing en de verwachte fricties tussen vraag en aanbod. Aan het slot van zijn presentatie zal De Groot de themas agenderen die de komende jaren bijzondere aandacht behoeven van werkgevers, onderwijsinstellingen en overheid.

Vervolgens zullen drie sprekers daar nader op ingaan: Hans Spigt (wethouder sociale zaken gemeente Dordrecht, lid van de Raad voor Werk en Inkomen en voorzitter van de commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid VNG); Klaas Koops (voorzitter College van Bestuur ROC Friesland College te Leeuwarden); en Jorgen Sorensen (directeur HRM van DSM te Geleen).

Voor leden van de pers zijn plaatsen beschikbaar mits uiterlijk woensdag 12:00 uur gemeld. Voor aanmelding en meer informatie over het programma kunt contact opnemen met Henriette Muller, 020-7515149 / 06-22914568.