Unit 4 Agresso Official Partner Eredivisie

Campagne bouwt voort op 'virtual carpets en verbindt kantooromgeving met voetbal

Sliedrecht, 30 juni 2005 Unit 4 Agresso, leverancier van bedrijfssoftware, heeft zijn sponsorovereenkomst met de Eredivisie verder uitgebreid en is nu Official Partner. Voor het seizoen 2005/2006 neemt Unit 4 Agresso met vier andere partijen de plaats in van Holland Casino als hoofdsponsor van de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Naast het plaatsen van 'virtual carpets', de succesvolle virtuele reclameborden naast het doel, gaat Unit 4 Agresso reclamespots uitzenden rondom de diverse programma s die Eredivisie-voetbal bevatten. Op een eigentijdse en ludieke manier zal vorm gegeven worden aan het thema 'voetbal' in combinatie met bedrijfssoftware.

"Onze doelgroep is zeer divers, van zelfstandige ondernemer, accountant, salarisadministrateur tot aan de logistiek manager. Weinig onderwerpen waar op kantoor meer over gesproken wordt dan voetbal, een onderwerp dat al deze doelgroepen dus aanspreekt. Voetbal leeft onder de bevolking en de Eredivisie-competitie heeft dan ook de hoogste kijkcijfers. De combinatie van virtual carpets , reclamespots en andere marketingacties is een goede manier om onze naamsbekendheid te verhogen en het publiek duidelijk te maken dat wij leverancier van bedrijfssoftware zijn", aldus Jos Andeweg, Directeur Benelux van Unit 4 Agresso N.V.

"Met name dit jaar wordt enorm spannend voor de Eredivisie. De voetbalrechten zijn terechtgekomen bij Talpa en de verspreiding van beelden is in handen van Versatel, waardoor veel meer uitzendingen beschikbaar komen, met veel meer keuzemogelijkheden voor de kijker. De zichtbaarheid wordt alleen maar groter nu wedstrijden volledig uitgezonden worden (zonder decoder) en er meer herhalingen te zien zijn. Wij vinden het heel leuk om zo nauw bij een dergelijk grootschalig innovatietraject betrokken te zijn."

De samenwerking met Eredivisie vormt een belangrijk onderdeel van de campagne die Unit 4 Agresso binnenkort start ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum. Het bedrijf wil aan een brede doelgroep laten zien dat het in de afgelopen 25 jaar is uitgegroeid tot één van Nederlands grootste spelers op de markt van bedrijfssoftware voor accountants- en administratiekantoren, groothandels, MKB-ondernemingen, instellingen en professionele dienstverleners. Iedere maand worden bijvoorbeeld meer dan 700.000 salarisstroken geproduceerd met de salarissoftware van Unit 4 Agresso. En de nieuwe website van Eredivisie (1 juli live) is gemaakt door Amercom, een dochteronderneming van Unit 4 Agresso.

Over Unit 4 Agresso

Unit 4 Agresso N.V. is een internationaal opererende softwareonderneming die haar klanten een unieke totaaloplossing biedt, bestaande uit een combinatie van geavanceerde business software en optimale beveiliging van de bedrijfsgegevens. Vanuit een diepgaande kennis van een gericht aantal branches en verticale markten, biedt Unit 4 Agresso standaardsoftware en diensten aan, die gebaseerd zijn op de 'best practices' binnen de branche. Daardoor optimaliseert de software de bedrijfsvoering en biedt het organisaties de flexibiliteit die nodig is om slagvaardig te kunnen inspelen op een snel veranderende omgeving.

De verschillende business units van Unit 4 Agresso bieden gespecialiseerde oplossingen voor de gezondheidszorg, groothandel en logistiek, accountancy, personeels- en salarisadministratie, financiële en zakelijke dienstverlening, de publieke sector en het MKB.

Unit 4 Agresso is in Europa de snelst groeiende leverancier van automatiseringsoplossingen voor de sector zakelijke dienstverlening, en behoort tot de top 5 van de Europese softwarehuizen. Unit 4 Agresso heeft klanten in 43 landen en heeft meerdere vestigingen in 9 landen, waaronder de VS, Canada, Spanje, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden en de Benelux. De onderneming is genoteerd aan de Euronext te Amsterdam en telt zo'n 1700 medewerkers.

www.unit4agresso.nl

Voor meer informatie

Unit 4 Agresso

Jos Andeweg

0184 - 444444

jos.andeweg(at)unit4agresso.com

Whizpr

Willemijn Vader

0317 - 410483

unit4agresso(at)whizpr.nl