Eemland noord 13.00 uur

Utrecht 03-07-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Wilde bestuurder aangehouden

SOEST Vrijdagochtend omstreeks 06.00 uur kon de politie een 38-jarige man uit Soest aanhouden in verband met zijn onveilige rijgedrag. Surveillerende agenten zagen dat hij op de Koningsweg over verdrijvingsvlakken inhaalde, een snelheid van 160 km/u haalde, reed door rood licht en rechts inhaalde op een kruising. De bestuurder kon uiteindelijk op de Gerrit van der Veenlaan worden aangehouden. De man zijn rijbewijs is in beslag genomen en heeft diverse processen verbaal ontvangen.

Automobilist zwaar onder invloed

SOESTERBERG Vrijdagavond omstreeks 19.55 uur heeft de politie op de Richelleweg een bestuurder aangehouden onder invloed van alcohol. De 37-jarige bestuurder uit Soesterberg had bij het links afslaan een rechtdoor rijdende automobiliste geen voorrang verleend waardoor een lichte aanrijding ontstond. De man bleek onder invloed van alcohol (1271 ug/l) waarop zijn rijbewijs is ingenomen. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Vrijdagavond omstreeks 19.45 uur is op de Vaartweg een 24 jarige bestuurder uit Bunschoten aangehouden in verband met rijden onder invloed op een snorfiets. Uit de ademanalyse bleek hij 600 ug/l in zijn lichaam te hebben waarop zijn rijbewijs is ingevorderd.

Mishandeling

BAARN In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie omstreeks middernacht een 21-jarige man uit Baarn op de Prof. Buyslaan aangehouden in verband met mishandeling. Om onbekende reden werd de man agressief en sloeg een 18-jarige man uit Baarn. De verdachte verzette zich bij zijn aanhouding en is om die reden geboeid naar het politiebureau gebracht. De politie onderzoekt de mishandeling.

Rijden onder invloed

SOEST- Op zondagochtend werd een motorrijder aangehouden met een slok teveel op. Omstreeks 02.30 uur werd de 40-jarige motorrijder uit Soest gecontroleerd op de Molenstraat. Hij had gedronken en blies op het politiebureau 900 ug/l. Tegen de man proces-verbaal is opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.