Ingezonden persbericht


Newtel Essence gecertificeerd als Microsoft Certified Microsoft Business Solutions Partner

Vianen, 4 juli 2005 - Newtel Essence is door Microsoft officieel gecertificeerd als Microsoft Certified Microsoft Business Solutions partner. Newtel Essence heeft deze status verkregen door haar bewezen kennis van Microsoft CRM en in staat blijkt deze succesvol te kunnen vertalen naar een oplossing voor de klant.

"Alleen organisaties die aangetoond hebben te werken volgens een hoge servicegraad richting hun klant én die aantoonbare ervaring hebben waar het het Microsoft productportfolio betreft, ontvangen de officiële benoeming van Microsoft Certified Partner", aldus Allison Watson, vice president van de wereldwijde Partner Sales and Marketing Group van Microsoft. "Microsoft onderscheidt Newtel Essence met deze officiële certificering vanwege haar aangetoonde deskundigheid en expertise op het gebied van klanttevredenheid waarbij de producten en technologie van Microsoft zijn ingezet."

"Wij zijn ronduit verheugd met deze certificering", aldus Rob Roode, directeur marketing en business development bij Newtel Essence." Het toont aan dat wij een waardig partner zijn en dat wij voldoen aan de hoge eisen die Microsoft ons stelt en wat vervolgens zijn vertaalslag heeft naar onze klant."

Microsoft is in december 2003 gestart met het nieuwe Microsoft Partner Program met als doel het succes van haar partners wereldwijd te stimuleren en te bevorderen.

Over Newtel Essence
Newtel Essence is een Nederlands bedrijf dat zich in de Benelux richt op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren. System Integrator Newtel Essence combineert in haar klantcontactmanagement oplossingen zowel data- als telecommunicatietechnologie. Service en security spelen hierbij een belangrijke rol. Newtel Essence heeft in de eerste helft van 2005 de bedrijven ip-com en Brickworks overgenomen. De toevoeging van de twee bedrijven aan de organisatie van Newtel Essence, maakt Newtel Essence tot absoluut marktleider in de contact center markt. Newtel Essence levert als enige in de markt een totale oplossing op het gebied van IP-telefonie, klantcontactmanagement, CRM, selfservice, netwerken en security. Newtel Essence ondersteunt haar opdrachtgevers met advies, integratie en implementatie, opleidingen en onderhoud. Newtel Essence heeft een samenwerkingsovereenkomst met o.a. Avaya, Cisco, Foundry Networks, Genesys, Interactive Intelligence en Microsoft CRM. Voor meer informatie : www.newtelessence.com

Over Microsoft
Microsoft Business Solutions, een divisie van Microsoft, biedt een reeks geïntegreerde end-to-end businessapplicaties en -diensten. Deze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om kleine, middelgrote en grote bedrijven te verbinden met klanten, medewerkers, partners en leveranciers. De applicaties van Microsoft Business Solutions optimaliseren zakelijke processen voor financiën, analyse, human resources management, e-commerce, productie en retail management. De oplossingen bieden complete inzichten die de basis leggen voor zakelijk succes.

Voor meer informatie: www.microsoft.nl/businesssolutions/

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht