Gemeente Breda

Asfalteerwerkzaamheden Westerhagelaan een dag uitgesteld

Vanwege de weersomstandigheden zijn de asfalteringswerkzaamheden aan de Westerhagelaan uitgesteld naar dinsdag 5 juli. Het was de bedoeling dat de werkzaamheden maandag 4 juli zouden starten.

Dinsdag 5 juli wordt de Westerhagelaan in twee delen afgesloten voor het verkeer. Dinsdagochtend wordt het verkeer in noordelijke richting van de Westerhagelaan over de Paradijslaan geleid. Dinsdagmiddag wordt het verkeer in zuidelijke richting van de Westerhagelaan over de Paradijslaan geleid. Zonder tegenslag is de Westerhagelaan in de loop van de avond weer normaal in twee richtingen open en zijn de bushaltes op de Paradijslaan weer in gebruik.

Wat gaat er gebeuren?
Op dinsdag 5 juli wordt er asfalt op de Westerhagelaan en op de verkeersdrempels aangebracht. Tijdens de werkzaamheden wordt er steeds één rijrichting van de Westerhagelaan via de Paradijslaan omgeleid. Het verkeer tussen de Westerhagelaan en de zuidelijke aansluiting van de Paradijslaan wordt met tijdelijke verkeerslichten geregeld. Zonder tegenslag is de Westerhagelaan dinsdagavond weer open voor verkeer in twee richtingen.
Om de resterende werkzaamheden af te ronden wordt het verkeer op de Westerhagelaan op een later tijdstip nog één dag door de Paradijslaan omgeleid.

Bussen
Zonder tegenslag komen op dinsdag 5 juli de bushaltes op de Paradijslaan weer in gebruik. Het exacte tijdstip is afhankelijk van de voortgang van het werk. Waarschijnlijk functioneert na de middag de halte Paradijslaan in de richting van het Centraal Station weer (tegenover het Prismacollege). Reizigers worden ter plaatse verwezen naar de juiste bushalte. s Avonds zijn alle bushaltes aan de Paradijslaan weer in gebruik.

Breda, 4 juli 2005