AutoRai

Print

Veel aanbiedingen tijdens de Kia X-treme voordeelweken

(5-7-2005)
Tijdelijk biedt de Kia dealer diverse X-treme actiemodellen en aantrekkelijke kortingen aan. Zo is de Picanto tijdens de voordeelweken al leverbaar vanaf ⬠7.995,-.
Ook is er de Picanto 1.0 X-treme met een voordeel dat kan oplopen tot ⬠1.500,- . Op de Sorento 2.4 X-treme is het voordeel maar liefst ⬠2.500,-. Ook op andere Kia modellen is veel voordeel te behalen, variërend van ⬠1.200,- op de Carens 2.0 X-treme tot zelfs ⬠3.700,- op de Magentis 2.0 X-treme. Een scherpe aanbieding tijdens de X-treme weken is een navigatiesysteem van Blaupunkt van ⬠795,- voor slechts ⬠95,-, inclusief gratis montage.

De Kia Picanto is de compacte en veelzijdige stadsauto van Kia. Tijdelijk biedt de Kia dealer de Picanto aan voor een scherpe prijs vanaf ⬠7.995,-. Daarnaast is er tijdelijk de Picanto 1.0

X-treme die is uitgerust met onder andere stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling, bestuurders- en passagiersairbag en airconditioning. Deze

X-treme versie van de Picanto is leverbaar vanaf ⬠9.695,-. Het voordeel voor de consument komt hiermee op ⬠800,-. Wordt er daarnaast nog voor het Travel Pilot Exact navigatiesysteem van Blaupunkt gekozen, dan loopt het totale voordeel op de Picanto op tot maar liefst ⬠1.500,-.

Dit Travel Pilot Exact navigatiesysteem van Blaupunkt (radio/CD speler met navigatie) wordt tijdens de X-treme voordeelweken ook op vele andere Kia modellen aangeboden voor de scherpe prijs van ⬠95,- inclusief gratis montage. Normaal kost dit systeem ⬠795,-. Mede hierdoor is veel voordeel te behalen op de X-treme modellen van Kia, variërend van ⬠1.200,- op de Carens 2.0 X-treme tot maar liefst ⬠3.700,- op de Magentis 2.0 X-treme.

Ook in het SUV gamma van Kia treffen we een tijdelijke X-treme uitvoering aan op de Sorento. Bovenop de complete uitrusting van de Adventure uitvoering (met onder andere standaard cruise control, climate control en fulltime 4WD), zijn privacy glass, een sportieve dakspoiler en koplampen met zwarte behuizing op de X-treme standaard aanwezig. Het voordeel voor de consument is ⬠1.500,-. De Sorento is leverbaar vanaf ⬠28.995,-. De X-treme versie wordt geleverd vanaf ⬠32.495,-. Ook op de Sorento geldt een spectaculaire navigatieaanbieding. Op het Pioneer Avic X1-R navigatiesysteem inclusief DVD kan een voordeel van ⬠1.000,- worden behaald, waarmee het totale voordeel op de Sorento oploopt tot maar liefst ⬠2.500,-.