Ingezonden persbericht


Persbericht

Borland presenteert vooruitstrevend educatieprogramma ~ nieuwe educatie-aanbod komt tegemoet aan de behoefte van de markt ~

Tech Ed, 5 juli 2005 - Borland Software Corporation (NASDAQ NM: BORL) heeft zijn portfolio uitgebreid met een nieuw educatieprogramma voor de ervaren professional. Het programma is ontworpen om snel en succesvol Borland's Application Lifecycle Management (ALM)-oplossingen in te zetten. Borland's nieuwe educatiestrategie past in de weg die het is ingeslagen met zijn Software Delivery Optimization(TM)- visie. Deze visie is er op gericht om mensen die software leveren en de vaardigheden die bij hun rol horen beter af te stemmen op de producten en processen waar ze gebruik van maken. Met behulp van het nieuwe educatieprogramma kunnen bedrijven hun softwareteams beter trainen en extra vaardigheden bijbrengen.

"Klanten geven aan dat het belangrijk is dat eindgebruikers volledig achter de aanschaf van ALM-oplossingen staan, zodat de mogelijkheden van de oplossingen zo optimaal mogelijk worden benut", zegt Chris Barbin, senior vice president of worldwide services bij Borland. "Succesvolle organisaties zetten verschillende trainingsvormen in die aansluiten bij de ervaring die aanwezig is in de organisatie en de verschillende vaardigheden van de medewerkers. Daarnaast zorgen ze ervoor dat medewerkers de kennis die ze hebben opgedaan zo goed mogelijk in de praktijk kunnen brengen. Dit is niet alleen een effectieve leerervaring voor een individu, maar biedt ook toegevoegde waarde en een snellere return-on-investment voor het bedrijf."

Borland's complete trainingsprogramma wordt afgestemd op de unieke bedrijfsprocessen en technologiebehoeften van de klant. Allereerst wordt met behulp van Borland Learning Solutions een inventarisatie gemaakt van de vaardigheden die binnen het bedrijf aanwezig zijn. Vervolgens werken de klant en Borland nauw samen om een trainingsprogramma op te zetten dat gericht is op het versterken van de verschillende rollen in softwareontwikkelteams en de onderliggende vaardigheden.

Op deze manier wordt de ervaring die medewerkers op doen in één gebied aangevuld met vaardigheden in aangrenzende gebieden. Het resultaat is dat er sterkere teams worden gecreëerd en de communicatiekloof in het softwareleveringsproces wordt gedicht.

Cursussen worden georganiseerd per rol, proces, projectstatus of product. Bovendien maken alle cursussen gebruik van verschillende formats die geheel op de persoonlijke behoefte af te stemmen zijn, zodat individuele leerstijlen en originele teamsamenstellingen zo veel mogelijke gewaarborgd blijven.

De cursussen zijn nu beschikbaar via de Borland University, een nieuwe online trainingstool voor klanten die meer te weten willen komen over Borland's educatie-aanbod of op zoek zijn naar een trainingsprogramma dat voor hun team op maat gemaakt kan worden. De volgende cursusformaten zijn beschikbaar:


* Training met behulp van een instructeur: Dit zijn live seminars en workshops die bij de klant plaatsvinden en begeleid worden door een expert op een 'probleemgebied'. Deze sessies zijn zeer geschikt voor intensieve trainingen met teams die opereren op één locatie;
* Virtuele training met behulp van een instructeur: Dit zijn live seminars en workshops die plaatsvinden via een virtuele ontmoetingsplaats en begeleid worden door een expert op een 'probleemgebied'. Deze sessies zijn zeer geschikt voor teams die op meerdere locaties opereren of voor teams die de trainingen graag in korte sessies willen verdelen over een langere periode;
* Virtuele 'hands-on' trainingsfaciliteiten: Deze virtuele tool is uitermate geschikt voor het creëren van simulaties, praktijkoefeningen en zelfstudie. Deze trainingsfaciliteiten kunnen ook ingezet worden naast een onsite of virtuele training;
* Trainingen via internet: Deze zelfstudietrainingen worden geleverd via internet en bevatten ook 'power up' pakketen. Dit zijn korte overzichten van specifieke concepten en productfuncties.
* Op maat gemaakte trainingen: Borland's Learning Solutions Architects werken nauw samen met de klant om op maat gemaakte trainingen te ontwikkelen door gebruik te maken van Borland's op proces gebaseerde ontwerpmethoden. Op deze manier worden de juiste oplossingen en klantprocessen met elkaar geïntegreerd.

Voor meer informatie over de Borland University en Borland's educatiediensten kunt u een bezoek brengen aan www.borland.com/services/education/offerings.html.

(624 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Borland
Borland Software Corporation (Nasdaq NM: BORL) is opgericht in 1983 en een wereldwijd toonaangevende aanbieder van platformonafhankelijke oplossingen voor software delivery optimization. Het bedrijf levert software en diensten die diverse teams, technologieën en processen met elkaar verbinden om de business value van software te maximaliseren. Meer informatie over de levering van kwaliteitssoftware op tijd en binnen het budget is te vinden op http://www.borland.com/software_delivery .

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Rian de Wit van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: riand@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Paulina Logchies van Borland: Tel: +31 (0)20 503 51 00 Fax: +31 (0)20 503 51 70 E-mail: plogchies@borland.com Website: http://www.borland.com

All Borland brands and products are trademarks or registered trademarks of Borland Software Corporation in the United States and other countries. All other marks are the property of their respective owners.

Safe Harbor Statement
De volledige Borland Safe Harbour Statement is te vinden op: http://www.borland-info.com/press_room/about_borland/index.html

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com