Gemeente Maassluis

Gedachtewisseling streekplan Rijnmond



De provincie Zuid-Holland is bezig met de voorbereiding van het streekplan Rijnmond. Het ontwerp voor dit streekplan is van 4 april tot en met 2 mei 2005 ter inzage gelegd. Gedurende deze termijn is een ieder in de gelegenheid geweest zijn bedenkingen omtrent het ontwerp in te brengen. Naar aanleiding van de ontvangen bedenkingen hebben Gedeputeerde Staten van Zuid Holland een nota van beantwoording en wijzigingen opgesteld.

Op grond van artikel 4a, vijfde lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening willen Provinciale Staten aan belanghebbenden en degenen die tijdig hun bedenkingen hebben ingebracht de gelegenheid bieden hun standpunt mondeling toe te lichten.
Dit vindt plaats tijdens de gedachtewisseling op 9 september 2005 in het provinciehuis te Den Haag. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u zich daarvoor tot uiterlijk 23 augustus 2005, 12.00 uur aanmelden. Dit kan schriftelijk (Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, t.a.v. mevr. drs. N.R.Z. Ghauharali) of per e-mail (statengriffie@pzh.nl). Vergeet daarbij niet uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp te vermelden. Aanmeldingen die na het genoemde tijdstip worden ontvangen, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Indien het aantal aanmeldingen de voor de gedachtewisseling gereserveerde tijd overschrijdt, zal op 16 september een 2^e gedachtewisseling worden belegd. Hiertoe wordt besloten na de sluiting van de aanmeldingstermijn.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevr.drs. N.R.Z. Ghauharali, secretaris subcommissie Streekplan Rijnmond, telefoon 070-4417211, e-mail: statengriffie@pzh.nl.