Gemeente Boxmeer


Project "Berkvens" van start!

Op woensdag 29 juni j.l. is de exploitatieovereenkomst getekend voor realisering van het project "Berkvens". De exploitatieovereenkomst is een samenwerkingsovereenkomst tussen Peters Projectontwikkeling uit Schaijk en de gemeente Boxmeer. Daarmee is een flinke stap gezet om uiteindelijk echt te gaan bouwen.

Het project wordt gerealiseerd op de hoek van de Steenstraat en de Carmelietenstraat-Oost, daar waar de winkel van Jan Berkvens is gehuisvest. De winkel van Berkvens verhuist, in afwachting van een definitieve plek, voorlopig naar het voormalige magazijn van de Hema aan de Koorstraat.

Nadat de winkel, de werkplaats en 3 woningen aan de Carmelietenstraat-Oost zijn gesloopt, worden er 27 appartementen en 2 penthouses gebouwd. Op eigen terrein wordt een parkeervoorziening gebouwd dat voldoende plek biedt aan de autos van de toekomstige eigenaren/gebruikers van het complex. De parkeervoorziening is bereikbaar via de Julie Postelsingel en de Boomkruiper. Elders in deze gemeenterubriek vindt publicatie plaats ten behoeve van de bouwvergunningprocedure.

De verkoop vindt plaats via Rabomakelaardij Zuid, telefoonnummer (0485) 454151 en Vijn vastgoed, telefoonnummer (0485) 362767.

Ondertekening

Burgemeester van Soest (r) en dhr. Peters van Peters Projectontwikkeling ondertekenen de exploitatieovereenkomst.