Time : 1:09:08 PM
Date : Tuesday, July 05, 2005
Sender Name: Icasa Consulting Groep NV

ICASA Consulting Groep in België verkiest samenwerking met Jeeves boven Microsoft Navision.

ICASA Consulting Groep heeft zowel Jeeves als Navision grondig geëvalueerd als ERP systemen. De keuze viel op Jeeves. ICASA Consulting Groep en Jeeves hebben nu een strategisch partnership gevormd in België en Luxemburg betreffende de verkoop en implementatie van het ERP systeem Jeeves Enterprise.

ICASA Consulting Groep heeft een diepgaande kennis van de ERP business in België. Door hun ervaringen met ERP oplossingen, is ICASA Consulting Groep niet alleen erg vertrouwd met het Windows platform, op welk Jeeves Enterpise beschikbaar is vandaag, maar ook met Linux en OS400. ICASA Consulting Groep is ook IBM partner, dit is een voordeel voor de komende uitgave van Jeeves Enterprise op Linux en DB2.

" Via een goed opgerichte partnerorganisatie in Nederland en een Franse dochtermaatschappij, hebben we momenteel een zeer goede vertegenwoordiging op dit vlak. We verwachten zeer spoedig resultaten te zien in België", zegt Magnus Edenmark, Director International Sales bij Jeeves Information Systems.

Jeeves Enterprise is een business system met een hoge standaard aan functionaliteit. " Het is een plezier om klanten te ontmoeten en hun reacties te zien wanneer we de kenmerken van het systeem beschrijven.

Het is ook een voordeel om samen te werken met een bekwame productleverancier met een duidelijke en samenhangende sales strategie", zegt Jean Van Dingenen, Business Development Manager bij ICASA Consulting Groep.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Magnus Edenmark
Director of International Sales
Jeeves Information Systems AB
Tel: +46 8 587 099 56
Mobile: +46 70 766 77 87
e-mail:magnus.edenmark@jeeves.se

Jean Van Dingenen
Business Development Manager
ICASA Consulting Groep
Tel: +32 11 858080
Mobile: +32 478 537644
e-mail: Jean.VanDingenen@icasa-consulting.com

Over Jeeves Information Systems AB:

De Jeeves Information Systems AB bedrijvengroep bevat, naast Jeeves, de dochtermaatschappijen Microraft en Reveny. De groep ontwikkelt ERP systemen voor bedrijven binnen de productie- , handel-, onderhoud- en diensten- sector. Jeeves concentreert zich op productontwikkeling, terwijl de verkoop wordt behartigd door buitenlandse filialen, partners en resellers. In totaal heeft Jeeves wereldwijd ongeveer 60 partners. De belangrijkste producten zijn Jeeves Enterprise en Garp, geïnstalleerd bij meer dan 3000 bedrijven. De huidige onderneming werd opgericht in 1992 en het bedrijf is sinds 1999 genoteerd op de aandelenbeurs van Stockholm.

Meer informatie is beschikbaar op www.en.jeeves.se

Over ICASA Consulting Groep:

ICASA Consulting is een leverancier van ICT-diensten met hoogstaande vaardigheden in ontwikkeling, infrastructuur en back office oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1990 en stelt vandaag 80 mensen tewerk. Wij onderscheiden ons op het vlak van .Net en Java ontwikkeling, portal oplossingen gebaseerd op Websphere en ERP oplossingen gebaseerd op Jeeves.

Meer informatie is beschikbaar op www.icasa-consulting.com

URL: http://www.icasa-consulting.com http://www.jeeves.se