Ingezonden persbericht


Eenvoudig honderden MB's tegelijk versturen met SendYourFiles

E-mail grote bestanden zonder overlopende Outlook- of Outlook Express-mailbox

Deventer, 5 juli 2005 - SendYourFiles maakt een einde aan de problemen die het digitaal verzenden van grote bestanden met zich meebrengt. Zonder overlopende mailboxen is het mogelijk met één e-mail tot honderden MB's te versturen. Dit alles vanuit Outlook of Outlook Express, of online. SendYourFiles is geschikt voor iedere organisatie of consument die af en toe of geregeld grote bestanden moet verzenden. Het is niet langer nodig een CD of DVD via de post of per koerier te versturen. Met één druk op de knop zijn drukproeven, vakantiefoto's of andere omvangrijke bestanden naar waar ook ter wereld te verzenden. Bij SendYourFiles staan eenvoud, snelheid en tijds- en kostenbesparing centraal. Dit Nederlandse product is ontwikkeld door Prebase Development BV in Deventer, onderdeel van de Farencial Group BV.

SendYourFiles is zeer gebruikersvriendelijk en beschikbaar in twee varianten: een plug-in voor Outlook en Outlook Express, en online. Bij de eerste variant maken gebruikers een nieuw e-mailbericht aan zoals ze zijn gewend. Vervolgens klikken ze op de SendYourFiles-knop, waarna ze de gewenste bestanden selecteren. Nadat ze op 'Verzenden' klikken, worden de bestanden op de achtergrond verstuurd. De gebruiker kan zonder problemen verder werken of e-mailen. De ontvanger krijgt een bericht met daarin een link waarmee de bestanden eenvoudig zijn te downloaden. De online variant werkt nagenoeg hetzelfde. In dit geval start de gebruiker een internetbrowser op en logt met een e-mailadres en wachtwoord in op www.sendyourfiles.nl. Na het invullen van het e-mailadres van de ontvanger en selectie van de bestanden kan het bericht worden verzonden.

Uiteraard gebruikt SendYourFiles krachtige beveiligingstechnologie - waaronder encryptie en antivirus - om het verzenden en downloaden van bestanden te beschermen,. Bovendien biedt SendYourFiles een helder overzicht van verstuurde en ontvangen bestanden binnen een organisatie en rapportagemogelijkheden. Met SendYourFiles is het overigens ook mogelijk om personen uit te nodigen om grote bestanden te versturen. Deze personen maken dan gebruik van het 'tegoed' van degene die deze uitnodiging verstuurt. De kosten voor SendYourFiles starten bij 75 euro voor een abonnement van een jaar (inclusief een tegoed van 3 GB).

Op de website www.sendyourfiles.nl is een gratis 30-dagen testversie van SendYourFiles, inclusief een tegoed van 100 MB, te downloaden. Op deze site is ook meer informatie te vinden over de werking (in screenshots), de kosten en mogelijkheden.

Prebase Development
Prebase Development BV in Deventer, onderdeel van de Farencial Group, heeft ruim zes jaar ervaring met de ontwikkeling van internettoepassingen en webgebaseerde applicaties. Het bedrijf gebruikt voor de bouw van al zijn producten Microsoft-(programmeer)omgevingen, waaronder Microsoft.NET en Microsoft SQL Server.

Voor meer informatie, beeldmateriaal of een demonstratie:

Prebase Development BV
Han Ruumpol
Tel.: +31 (0)570 - 51 35 88
E-mail: h.ruumpol@prebase.com

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris
Tel.: +31 (0)30 - 65 65 070
E-mail: sendyourfiles@lvtpr.nl