Ingezonden persbericht


Voorverkoop Huntenpop en Kelly Family begonnen

Vanaf deze week zijn tickets voor het aanstaande Huntenpopfestival op zaterdag 3 september en het extra concert van The Kelly Family op zondag 4 september ook te koop bij een aantal regionale voorverkoopadressen.

Tot dusverre konden alleen kaarten worden aangeschaft via de website www.huntenpop.nl, maar aangezien niet iedereen de beschikking heeft over internet of wenst te betalen via de digitale snelweg, zijn in de Achterhoek en in de nabije Duitse steden voorverkoopadressen geopend.

Op Huntenpop spelen meer dan dertig bands in het Achterhoekse Varsselder (30 km. van Arnhem), waaronder enkele Duitse en Belgische topbands als Novastar, Madrugada, In Extremo en Sarah Bettens (K's Choice). The Kelly Family geeft op het terrein op zondagmiddag 4 september een exclusief concert van 2,5 uur.

De kaarten voor Huntenpop kosten E 30,00 in de voorverkoop (aan de kassa straks E 35,00), die voor de Kelly Family kosten nu E 17,50 (E 22,50). Alle informatie over beide evenementen staat op www.huntenpop.nl.

Adressen

Op de volgende adressen kunnen kaarten worden gekocht:

In Nederland:

. Ulft: C 1000 Geert Freriks en Rob's Totaalgemak
. Dinxperlo: C 1000 Salemink

. Doetinchem: C 1000 Egberts (Overstegen) en Muziekcentrum Huls
. Winterswijk: C 1000

. Alle Achterhoekse VVV kantoren

En in Duitsland:

. Bochholt: Hanna Music

. Emmerich: NRZ Ticketshop

. Kleve: NRZ Ticketshop


- X -

---- --