Ingezonden persbericht


Goliath introduceert: my first rummikub

Hattem, juni 2005 - Jong geleerd, jong gedaan. Dat geldt voor de nieuwe versie van Rummikub: My First Rummikub. Goliath, producent van dit populaire spel, komt nu met een versie speciaal ontworpen voor jonge kinderen. En dat zie je er aan af; het spel is kleurrijk en compact vormgegeven. Vanaf nu hoeven ook de jongsten onder ons het niet meer zonder Rummikub te stellen. Kleuters kunnen er meteen mee aan de slag. Wat een plezier kunnen ze aan de 106 gekleurde steentjes beleven. Net zoals hun ouders. Goed voorbeeld, doet goed volgen!

Leerzaam en plezierig

Iedereen speelt met Rummikub - een leerzaam maar vooral plezierig spel. Met de speciale editie 'My First Rummikub' kunnen kleine kinderen nu ook kennis maken met deze speelgoedhit! Zo raken de ze vertrouwd met cijfers, kleuren en series. Als beloning worden er sterretjes uitgedeeld. My First Rummikub wordt gespeeld met 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Een spelletje duurt ongeveer 20 minuten.

Goliath - één van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland - is gevestigd in Hattem, Parijs en Brussel. In 1980 introduceerden zij Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sinds de jaren '80 een flinke groei doorgemaakt; speelgoed en actiespellen vanaf 4 jaar, multimedia spellen vanaf 5 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 7 jaar en verschillende erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rolit, Triominos, Stap-op, Ramon de Robot en Exago. Zie ook www.goliathgames.nl