Gemeente Urk

Nieuw: Subsidieloket voor ondernemers

De gemeente Urk biedt vanaf heden een extra vorm van dienstverlening aan ondernemers. Het gaat hier om een helpende hand bij het zoeken naar subsidiemogelijkheden. De bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Urk heeft sinds kort de mogelijkheid om voor bedrijven gericht op zoek te gaan naar subsidiemogelijkheden. Daarbij gaat het dan niet alleen om subsidiemogelijkheden in het kader van het Europees Programma voor Flevoland, maar over alle mogelijke subsidievormen die er in Nederland en Europa beschikbaar zijn. De gemeente Urk biedt bedrijven graag de helpende hand in de zoektocht naar en het verwerven van subsidiemiddelen.

De bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Urk, de heer E. de Vries, fungeert als 1-loket voor ondernemers en bedrijven binnen de gemeente Urk. In dat kader is de bedrijfscontact-functionaris reeds nauw betrokken bij subsidieprojecten van bedrijven in het kader van het Europees Programma voor Flevoland. Vanaf heden wordt de dienstverlening van de gemeente Urk richting ondernemers en bedrijven uitgebreid. Het ondernemersloket van de gemeente Urk wordt nu dus ook een subsidieloket voor ondernemers.

De bedrijfscontactfunctionaris is graag bereid om voor bedrijven gericht op zoek te gaan naar subsidiemogelijkheden voor te realiseren investeringsprojecten. Het kan daarbij gaan om nationale subsidies en/of Europese subsidies.

Voor nadere informatie en/of vragen kan men contact opnemen met de bedrijfscontact-functionaris van de gemeente Urk, de heer E. de Vries. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0527-689828. Mailen mag ook: e.devries@urk.nl