Ingezonden persbericht


RealOpen IT is nu strategische partner van Stratus Technologies.

Delft, 4 juli - Onlangs heeft RealOpen IT, de specialist in Open Source-oplossingen, een overeenkomst gesloten met Stratus Technologies, leverancier van fout-tolerante servers voor bedrijfskritsche toepassingen. De distributeur van Stratus, ZeroDownTime, en RealOpen IT werken in de Nederlandse markt samen op voor het leveren van 100% fout-tolerante hardware. Volgens Bram Haasnoot, directeur van RealOpen IT, is Stratus een natuurlijke uitbreiding op het Open Source-aanbod van RealOpen IT. "Als het gaat om bedrijfs- of mensenkritische systemen, dan is de hardware van Stratus de enige échte oplossing met een gegarandeerde 99,999% uptime." Stratus Technologies ziet het steeds grotere belang van open source binnen de enterprise. Om hieraan tegemoet tekomen heeft men o.a. de T-Serie AC servers ontwikkeld waarin Intel® XeonTM processoren worden gecombineerd met een fout-tolerant Linux® besturingssysteem dat standaard een uptime van meer dan 99.999% levert.
"Wij zijn verheugd met de strategische samenwerking met RealOpen IT", aldus Ron Heg, algemeen directeur van ZeroDownTime, de Nederlandse distributeur van Stratus Technologies. "Nu Stratus Technologies niet alleen zijn pijlen richt op Windows maar binnenkort ook op de commerciële Linux- wereld is het zaak hiervoor partners aan je te binden die ook op dit gebied een goede naam en expertise hebben opgebouwd. ZeroDownTime is ervan overtuigd dat RealOpenIT die partner is. Samen kunnen wij eindelijk hoog beschikbare serveroplossingen introduceren voor de Linux-markt." Pag. 1 van 2

Over ZeroDownTime (ZDT)
ZeroDownTime is de distributeur van Stratus Technologies

ZeroDownTime is een distributeur van ICT oplossingen die als doel hebben "downtime" te voorkomen. ZeroDownTime is officieel distributeur van toonaangevende leveranciers, zoals Stratus Technologies (een wereldwijde leverancier van fout-tolerante computerservers, technologieën en services met meer dan 20 jaar ervaring in de fout-tolerante server markt) en Innominate Security Technologies (een specialist in security appliances voor het kantoor of industriële applicaties met een reeks hardware oplossingen op het gebied van Firewalls, VPN en virus protectie). Persinformatie ZeroDownTime (ZDT):
Ron Heg
Algemeen Directeur ZeroDownTime (ZDT)
Telefoon: 0229 - 54 01 78Mobiel: 06 - 53 43 17 06
E-mail: ron.heg@zerodowntime.ws

Over RealOpen IT
RealOpen IT levert leveranciersonafhankelijke automatiseringsdiensten, maar heeft een voorkeur voor Open Source-oplossingen. In een unieke benadering maakt het bedrijf zich sterk voor integratie van Open Source binnen bestaande omgevingen om gedane investeringen optimaal te laten renderen. De pijlers van de RealOpen IT oplossingen zijn het neerleggen van de infrastructuur, het beheer ervan, advies en het leveren van applicaties. Persinformatie RealOpen IT:
Paul Haullussy
Directeur RealOpen IT
Telefoon: 015 - 256 89 69
Mobiel: 06 - 52 65 70 60
E-mail:phaullussy@realopenit.nl
Web: www.realopenit.nl
Pag. 2 van 2


---- --