Ingezonden persbericht


Persbericht RTV N-H
Amsterdam, 5 juli 2005

'Onbekend talent' uit programma CHEEESE van RTV N-H wordt bekend!

Wim Ravia, alias 'Ravini' wint de eerste editie van de 'Onbekend Talent' wedstrijd dat RTV Noord-Holland sinds september 2005 op donderdagavond tijdens het showbizzprogramma CHEEESE uitzendt.

De redactie van het programma werd afgelopen maanden overspoeld met onbekende talenten uit de regio Noord-Holland. Uiteindelijk werden vijftien mensen geselecteerd met de meest uiteenlopende talenten. Zo waren er veel zangers en zangeressen die hun vocale talenten ten gehore brachten. Een prachtig optreden werd bijvoorbeeld verzorgd door Rinette van Bergh (zichzelf begeleiden op de piano) die een gevoelige snaar raakte met een prachtig musicalnummer.

Dat Boogie Woogie een sport op zich is, bewezen Kevin Loman en Sonja Molenaar. Flitsend voetenwerk en duizelingwekkende bewegingen op vrolijke deuntjes bracht het Nederlands kampioenkoppel helaas niet naar de eerste plaats. Ook luchtgitarist Peter Zoontjes moest het onderspit delven. Lange tijd stond hij bovenaan de ranglijst na zijn luchtige optreden dat vele Noord-Hollandse harten sneller deed kloppen. Echter, na de 'table-magic' act van Ravini moest hij zijn meerdere erkennen. De tafelgoochelaar uit Den Helder werd uiteindelijk, met bijna een punt verschil, de winnaar van de allereerste 'Onbekend Talent' wedstrijd van CHEEESE.

Presentatrice Miriam Rossewij reisde vandaag met een camerateam naar Den Helder om de 17-jarige Wim Ravia te feliciteren met zijn overwinning en te belonen met de wereldberoemde Cheeese-kaas. Wim:"Toen ik voor het eerst Hans Kazan zag optreden dacht ik, dat wil ik ook". Het is Ravia gelukt en RTV N-H wenst hem veel succes met zijn goochelcarrière!

In het nieuwe seizoen (september) gaat het populaire showbizzprogramma CHEEESE weer van start met de tweede editie 'Onbekend Talent'. Iedereen kan zich inschrijven via: http://www.rtvnh.nl/cheeese

Cheeese wordt as. donderdag om 18.35 uur uitgezonden (herhaling ieder uur). Naast de bekendmaking van het 'Onbekend Talent' verder in Cheeese: de première van Het Groot Chinees Staatscircus in Carré. Achter de schermen bij de eerste show van een beginnend modeontwerper en een schaatsende sleeping beauty.

Wilt u meer informatie, twijfel niet, bel of mail me even!

Met vriendelijke groet,

RTV Noord-Holland
Elles Paijens
PR, Promotie & Communicatie

adres:
Aletta Jacobslaan 9
1066 BP Amsterdam
tel: 020-850 50 50
Fax: 020-669 46 71
mob: 06- 5362 5010

mail: elles@rtvnh.nl
website: www.rtvnh.nl