Digitale Gemeente Houten

Wegwerkzaamheden Rondweg Zuid-Oost

dinsdag 5 juli 2005 - Bron: Gemeente Houten

De wegwerk-zaamheden aan de Rondweg Zuid-Oost zijn maandag 4 juli begonnen. Tussen de Schalkwijkseweg en De Koppeling wordt de Rondweg van een nieuwe asfaltdeklaag voorzien.

Hiervoor is het nodig tot en met 9 juli telkens een deel van de Rondweg voor al het autoverkeer af te sluiten. Op het afgesloten deel wordt dag en nacht gewerkt om de overlast zo kort mogelijk te laten duren.

Doorgaand autoverkeer over de Rondweg Zuid-Oost is deze week niet mogelijk. De wijken Hofstad, Overdam en Loerik blijven wel bereikbaar. Op elektronische borden nabij de aansluitingen van De Koppeling en de Rondweg staat vermeld langs welke weg de afslagen van deze wijken bereikbaar zijn. Verkeer uit t Goy wordt met borden omgeleid, verkeer uit Schalkwijk gaat over de Rondweg-West.

Houten investeert in de bereikbaarheid en kwaliteit van de stad. Tot het eind van het jaar zijn grootschalige wegwerkzaamheden gepland aan onder meer De Staart, de Rondweg-Noord en Zuid-Oost en de Lek- en Kaaidijk.

De realisatie van deze projecten gaat met overlast en oponthoud gepaard. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, informeert de gemeente Houten bewoners, bedrijven en bezoekers over de werkzaamheden, zie
www.houten.nl/werkenaandeweg.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).