Ingezonden persbericht

Op verzoek van vrienden en familie van John Lagrand sturen wij u onderstaand persbericht:

John Lagrand overleden

Een geliefde vriend en supermuzikant is van ons heengegaan. John Lagrand, de alom bekende mondharmonicaspeler, is gisterochtend 30 juni om 10.00 uur in het VU Ziekenhuis te Amsterdam, overleden aan een longemfyseem. John
Lagrand is helaas maar 55 jaar geworden.

John heeft een grote bijdrage geleverd aan vele nationale en internationale muzikale grootheden, waaronder zijn eerste en tevens zijn laatste band Livin' Blues. Verder speelde hij onder andere in de Freelance Band, Water, Cuby + Blizzards, Blues A Livin en Blues Summit. Daarnaast was de Hagenaar een veelgevraagde gastmuzikant.

John, wij zullen je missen, maar je zal altijd bij ons blijven, in onze harten en in onze muziek. John bedankt.

Hennie en Jolande en verdere familie en vrienden.

Op maandagavond 4 juli 2005 is er gelegenheid om afscheid te nemen van John Lagrand. Van 19.00 tot 19.45 uur in het uitvaartcentrum Van der Togt aan de Rodelaan 60 in Voorburg.

De crematie is op dinsdagmiddag 5 juli 2005. Om 15.30 uur in het crematorium Ockenburg aan de Ockenburghstraat 21 te Den Haag.

Ter nagedachtenis aan John Lagrand zal op zondag 31 juli een concert plaatsvinden, verzorgd door zijn muzikale vrienden en collega-muzikanten. Dit concert zal plaatsvinden bij de Noviteit in Monster. Deze societeit wordt gerund door de stichting Blues Aan Zee, waar Lagrand erelid was en zal blijven.



Ingezonden persbericht