LogicaCMG



Persbericht

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs en Stichting Onderwijs Midden-Limburg kiezen voor Payroll-oplossing van LogicaCMG

Op weg naar een efficiëntere personeels- en salarisadministratie voor ruim 4500 medewerkers

Amstelveen, 5 juli 2005

De Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) en de Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML) hebben een 5-jarig contract getekend met LogicaCMG voor de levering van een nieuw geïntegreerd HR- en salarisverwerkingssysteem.

Beperkingen in het huidige systeem waren voor beide organisaties aanleiding om via een Europese aanbesteding op zoek te gaan naar een nieuwe oplossing. Daarbij werd gezocht naar een flexibel, goed toegankelijk systeem met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

LogicaCMG levert een geïntegreerd HRM en salarissysteem dat bestaat uit Personnel/View van Allshare en de PASO salarisverwerking van LogicaCMG. Gebruikersvriendelijkheid, een goed beveiligde decentrale oplossing met een uitstekende managementrapportage en een goede prijs/kwaliteitsverhouding gaven voor LVO en SOML de doorslag om te kiezen voor LogicaCMG.

Het contract met LVO en SOML is een bevestiging van onze expertise op het gebied van HRM en Payroll. Tevens geeft het een belangrijke impuls, maar ook een bevestiging van onze positie op de onderwijsmarkt , aldus Manfred Albersen, managing director van LogicaCMG HRM & Payroll Solutions.

Volgens Piet Philipse, Sectorhoofd Personeel en Organisatie van LVO, heeft het nieuwe systeem een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding: LVO streeft naar een zo efficiënt mogelijke inzet van haar financiële middelen, zo ook voor de personeels- en salarisadministratie .

LogicaCMG HRM & Payroll Solutions is met 35 jaar ervaring voor veel klanten een strategische partner. Zij ontwikkelt en ondersteunt complete personeelsinformatie- en salarissystemen en is specialist op het gebied van wet- en regelgeving. Het producten- en dienstenpalet omvat systemen in eigen beheer en gedeeltelijke tot volledige outsourcing van een HR- en/of salarisadministratie.