FloraHolland


Klokaanbod vestiging Naaldwijk via internet beschikbaar voor kopers

NAALDWIJK (5 juli 2005) - Het klokaanbod van FloraHolland vestiging Naaldwijk is sinds kort ook via de internetsite van FloraHolland beschikbaar. Kopers kunnen hierdoor nog eerder beschikken over actuele informatie over het klokaanbod van bloemen en planten van vestiging Naaldwijk. Het beschikbare aanbod voor de volgende veildag wordt namelijk al vanaf 15.00 uur op internet gezet en wordt om de vijf minuten geactualiseerd.

Informatie op maat
De informatie bestaat uit partijgegevens van de aangevoerde producten die vanaf de pc opgevraagd, gedownload en geprint kunnen worden. Het is mogelijk om gericht te zoeken op klok, veilgroep of productgroep. Tevens kan een overzicht opgevraagd worden van het aantal stapelwagens en het aantal stuks per veilgroep van een of meerdere klokken.

Aanmelden
Belangstellenden voor het klokaanbod op internet kunnen zich aanmelden via een formulier op internet www.floraholland.nl. Dit formulier is ook verkrijgbaar bij Klantenservice en in de displays achterin de afmijnzalen van vestiging Naaldwijk. De kosten bedragen 75,00 euro per kalenderjaar. Deelnemers die zich nu aanmelden betalen tot het einde van dit jaar 37,50 euro.

Meer informatie
Meer informatie over het klokaanbod op internet vindt u op www.floraholland.nl. Ga hiervoor naar het overzicht 'Diensten en tarieven', selecteer 'Elektronische diensten' en klik op de button 'Klokaanbod Naaldwijk'. Hier vindt u ook het aanmeldingsformulier. Belangstellenden kunnen voor aanvullende informatie terecht bij ICT-helpdesk, T 010-5297755 (openingstijden 06.00 -17.00 uur).


---