Ingezonden persbericht


Persbericht

INTRODUCTIE Z6100,Z7100 EN Z7500
CANON PERFECTIONEERT SERIE COLORPASS CONTROLLERS

Hoofddorp, 5 juli 2005 - Canon introduceert drie nieuwe controllers waarmee de serie voor de professionele markt is uitgebreid en geperfectioneerd. De nieuwe ColorPASS controllers maken gebruik van Fiery System 6.0 voor een zeer snelle output van documenten en het eenvoudig beheren van printtaken. Vertragingen bij het printen worden door deze software voorkomen, zelfs bij lange wachtrijen en complexe, variabele data. Documenten worden snel verwerkt, met behoud van optimale kleur en juiste weergave. Bovendien zijn de editing- en proofingmogelijkheden sterk verbeterd. Hierdoor is het eenvoudig in het bestand op kleurgescheiden-niveau wijzigingen aan te brengen of te printen en kleurinformatie op te vragen over de aangegeven locatie in het bestand. De ColorPASS controllers zijn bij uitstek geschikt voor centrale reprografische afdelingen en professionele printers en drukkers die te maken hebben met hoge volumes en zware grafische toepassingen.

Uitgebreide mogelijkheden:

* Fiery System 6.0 voor een zeer snelle output van documenten en eenvoudig beheer van printtaken
* Command Workstation(tm) technologie zodat verschillende onderdelen van het werkproces naadloos op elkaar aansluiten
* Ingebouwde Impose v2.5 software (voorheen DocBuilder Pro) waardoor de opmaak van documenten aan te passen is voor het rippen
* Graphic Arts Package Premium voor het doelmatig beheren van kleuren en productieopdrachten
* Volledig op afstand te beheren via het netwerk
* Printen van variabele data en verwerken van Direct Mail-taken met VDP Resource manager en Fast Merge/Printshop Mail

Beveiliging
De ColorPASS Z6100, Z7100 en Z7500 hebben meerdere beveiligingsmogelijkheden. Zo zorgt Secure Print ervoor dat een document alleen geopend kan worden met een persoonlijke toegangscode. De functie Safe Erase verwijdert data van de harde schijf zonder sporen achter te laten.

Compatibiliteit
De Z7100 en Z7500 zijn RIPs voor de CLC4000 en de CLC5100, Canons snelste professionele kleurenprinters. De Z6100 is alleen geschikt voor de CLC4000.

Voor meer informatie over de ColorPASS-serie kunt u terecht op: http://www.canon.nl/For_Work/Products/Professional_Print/Controllers__RIPs/

# # #

Beeldmateriaal vindt u via:
http://www.edelmannederland.nl/cgi-bin/persnew/beeldkl_dlv.pl?KL162

Perscontact:
Marcel Surendonk Tessa Bouw
PR-manager, Canon Edelman
Tel: 023 567 02 11 Tel: 023 554 20 30
mailto:m.surendonk@canon.nl mailto:tessa.bouw@edelman.com