Gemeente Hilversum

Rotonde Diependaalselaan één avond en nacht afgesloten In de avond en de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 juli sluit de gemeente de rotonde op de Diependaalselaan bij Kerkelanden van 's avonds 20.00 uur tot de andere ochtend 07.00 uur voor driekwart af i.v.m. reparatiewerkzaamheden. Het gaat daarbij onder meer om het vastzetten van een aantal rotondeblokken die door het intensieve gebruik door zwaar vrachtverkeer zijn losgetrild.

Het enige autoverkeer dat die avond en nacht over de rotonde mogelijk blijft, is vanaf de kant van de Vreelandseweg de Kerkelandenlaan op. Via de Oscar Romerolaan en de Loosdrechtseweg kunnen automobilisten dan op de Diependaalselaan hun weg vervolgen.
Vanuit de oostelijke richting wordt het autoverkeer in twee richtingen omgeleid over de Loosdrechtseweg. Richting Kerkelanden linksaf naar de Oscar Romerolaan, en richting Vreelandseweg en de N201 rechtsaf via de Vaartweg en de
Gijsbrecht van Amstelstraat.

De Zeverijnstraat loopt die ene avond en nacht dood bij de rotonde. De bussen van Connexxion rijden donderdagavond via de Loosdrechtseweg en de Oscar Romerolaan.