Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Ede - snelheidscontroles West-Veluwe Vallei

Publicatiedatum: 07-07-2005

Het verkeershandhavingsteam van het politiekorps Gelderland-Midden heeft woensdag een aantal verkeerscontroles gehouden in het district West-Veluwe Vallei. Hier volgt een overzicht:


- In Ede werd er van 13 juni tot 6 juli gecontroleerd op de Veenderweg (flitspaal). In totaal werden er hier 9406 voertuigen gecontroleerd op snelheid. 800 automobilisten begingen een overtreding. De hoogs gemeten snelheid is op dit moment nog niet bekend.
- In Voorthuizen werd er tussen acht uur in de ochtend en half twee in de middag gecontroleerd op snelheid op de Apeldoornsestraat. In totaal werden er hier 1440 voertuigen gecontroleerd waarvan er acht te hard reden. De hoogs gemeten snelheid was hier 105 kilometer per uur terwijl 80 kilometer per uur hier de toegestane snelheid is.
- In Garderen werd er op de Apeldoornsestraat gecontroleerd tussen half negen in de ochtend tot half twee in de middag. In totaal werden er hier 1160 voertuigen gecontroleerd op snelheid. 13 automobilisten begingen een overtreding. De hoogst gemeten snelheid was hier 104 kilometer per uur terwijl 80 kilometer per uur de maximaal toegestane snelheid is.

Zelf geflitst? Kijk op www.politiegelderlandmidden.nl op de pagina's van het verkeershandhavingsteam voor een overzicht van de controlewegen. Boetes voor te hard
rijden zijn terug te vinden in de boetecomputer op www.openbaarministerie.nl.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606