Time : 9:43:01 AM
Date : Friday, July 08, 2005
Sender Name: Ardo Coordination Center

ARDO GROEP neemt FINDUS SA (Spanje) over

De Belgische groep ARDO heeft op 7 juli de overname bevestigd van de Spaanse firma FINDUS SA met productie units in Badajoz en Marcilla, en hoofdzetel in Pamplona.

Deze overname omvat alle Spaanse activiteiten van Findus SA die zullen geïntegreerd in Ardo's Europese organisatie. Het merk FINDUS zal verder door Ardo gecommercialiseerd worden in Spanje en Portugal.

Dankzij dit akkoord, verstevigt ARDO haar positie in de Spaanse markt van vriesverse groenten. Bovendien zal het reeds ruime product gamma van Ardo voor de Europese markt nog verder uitgebreid worden.

Voor meer info en/of foto's, gelieve volgende personen te contacteren:

ARDO :
Mr. Jan Haspeslagh-CEO

+32.51.31.06.21
Mevr. Heidi Goovaerts-Marketing

+32.51.33.56.27 - heidi.goovaerts@ardo.be

www.ardo.com

Ardo - Wij bewaren wat de natuur ons geeft

Ardo begon zijn activiteiten in de jaren '50 als teler en trader van groenten. Het bedrijf bouwde over de jaren een uiteenlopend gamma aan diepgevroren groenten, groentemengelingen, groentebereidingen en fruit uit. Ardo staat zelf in voor het volledige proces, van het planten van de groenten tot het diepvriezen van het eindproduct.

In samenspraak met zijn klanten die actief zijn in de catering, retail of industrie, realiseert Ardo een continue innovatie in nieuwe producten en productiemethoden. Flexibiliteit, markt- en productkennis zijn de peilers van Ardo. Daardoor kan het bedrijf vanuit zijn 11 productiesites en 2 verpakkingssites in 8 landen ongeveer 400.000 ton hoogkwalitatief diepgevroren fruit en groenten toeleveren aan zijn klanten, verspreid over 54 landen.