AutoRai

Print

Summer Sale bij Daihatsu â actieprijzen blijven gehandhaafd

(8-7-2005)
Van 7 juli tot en met 7 september is het Summer Sale bij Daihatsu. Een actieperiode waarmee de Daihatsu dealer tijdens de zomer veel voordeel te bieden heeft. Waar andere auto-importeurs de prijzen van hun autoâs geleidelijk weer verhogen, houdt Daihatsu deze zomer de actieprijzen op de Cuore, YRV en YRV Turbo gewoon aan.
Daarnaast blijft de introductieprijs van de Sirion 2 de komende maanden gehandhaafd, waardoor de basisprijzen voor deze modellen er als volgt uitzien:

Cuore ⬠7.498,-
YRV ⬠9.999,-
YRV Turbo ⬠16.999,-
Sirion 2 ⬠10.999,-

Ook de andere modellen van Daihatsu doen mee in de Summer Sale. Zo worden er tijdens de zomerperiode geen kosten berekend voor het rijklaar maken van een nieuwe YRV, Terios of Copen en wordt er gratis metallic lak op deze autoâs geoffreerd.

Cuore Statiegeld Actie
Bovendien is er voor de Daihatsu Cuore een speciale âStatiegeld Actieâ samengesteld. Dit houdt in dat de Daihatsu dealer over twee of drie jaar een gegarandeerde inruilwaarde geeft voor een Cuore die tijdens de Summer Sale nieuw wordt aangeschaft. De aankoop van de toch al goedkoopste auto van Nederland wordt zo nóg voordeliger, vanwege de vooraf vastgestelde lage afschrijving van de auto in twee of drie jaar.

Sinds zijn introductie in 1981 vertegenwoordigt de Cuore Daihatsuâs visie op een compacte, zuinige auto. Vanwege zijn praktische eigenschappen, zuinigheid en hoge kwaliteit blijft de Cuore een populair model in het compacte segment. De interessante laagste aanschafprijs van Nederland en de nu geldende Statiegeld Actie maken dit beeld voor de consument compleet.