Politie Flevoland

Rijden onder invloed

Flevoland 08-07-2005 - Surveillerende agenten hebben donderdag een aantal bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed.

Een 35-jarige bromfietser uit Tollebeek werd donderdagavond op de St.Hubertusplaats in Tollebeek aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Uit de ademanalyse op het politiebureau bleek dat de man een promillage had van 1,8. Het rijbewijs van de bestuurder was al eerder ingevorderd. Hij is na verhoor met een rijverbod van negen uur heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal.

De politie heeft donderdagnacht op de Schoutstraat in Almere een 26-jarige automobilist uit Huizen aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het politiebureau bleek hij een promillage te hebben van
1.0. Na verhoor is de automobilist heengezonden. Er wordt een proces-verbaal gemaakt.

Op de Randstaddreef in Almere is donderdagnacht een 24-jarige automobilist uit Almere aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Op het politiebureau blies de Almeerder 1,7 promille. De man kreeg een rijverbod van negen uur. Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal.