AutoRai

Print

Suzuki Alto Spirit voordeligste automaat van Nederland

(8-7-2005)
Gemak en luxe zijn twee sleutelwoorden voor de prettig geprijsde Suzuki Alto Spirit automaat. Deze speciale uitvoering heeft namelijk een fijne drietrapsautomaat en een rijke standaarduitrusting. De Spirit automaat staat nu voor ⬠9.549,- in de prijslijst en dat maakt deze versie van de Alto extra bijzonder. Het is momenteel namelijk de goedkoopste auto met automaat van Nederland.

De Suzuki Alto Spirit is nu dus nóg aantrekkelijker geworden als compacte stads- en gezinsauto. Voor de nieuwe vraagprijs heeft Suzuki niet beknibbeld op de standaarduitrusting. De Alto is namelijk niet alleen uitgerust met de automatische transmissie, maar ook met onder meer in carrosseriekleur gespoten bumpers, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen vóór, een toerenteller en een in gelijke delen neerklapbare achterbank. Verder zorgen een aantal andere voorzieningen ervoor dat de Alto-rijder altijd veilig en beschermd op weg kan. Suzuki heeft de Alto standaard voorzien van twee airbags en een anti-blokkeerremsysteem.

Nóg aantrekkelijker
De drietrapsautomaat is een uitkomst: hij zorgt voor extra gemak en gebruiksvriendelijkheid bij het rijden in de stad en in de file. Bovendien schakelt de automaat geruisloos en zonder merkbare overgangen van verzet naar verzet.
Aan de automatische transmissie is een pittige en zuinige
1.1-liter-benzinemotor gekoppeld die 46 kW/63 pk levert bij 6.000 tpm. De motor verbruikt dankzij de automaat van de Alto Spirit gemiddeld slechts 6,2 liter benzine per 100 kilometer (gemeten volgens de norm 99/100/EG). De Suzuki Alto Spirit automaat is niet alleen spaarzaam met brandstof, maar spaart ook de portemonnee.