FloraHolland


Twee businessclubs brengen bezoek aan FloraHolland vestiging Venlo

VENLO (8 juli 2005) - Op dinsdag 28 juni en donderdag 30 juni j.l. hebben twee businessclubs een bezoek gebracht aan FloraHolland vestiging Venlo.

Op dinsdag 28 juni bracht, op uitnodiging van de MKB-Noord-Limburg, de B2B-club regio Horst-Sevenum-Venray (voorheen LOZO) een bezoek aan FloraHolland vestiging Venlo. De leden van deze B2B-club zijn ondernemers, directieleden en beslissers uit diverse branches. De doelstelling van de club is Ondernemers op informele bijeenkomsten laten netwerken. Vier keer per jaar worden er informele bijeenkomsten georganiseerd. Kennismaken met de sierteeltbusiness stond deze namiddag voor de bedrijven centraal. En dan met name de ontwikkelingen rond FloraHolland vestiging Venlo en op Trade Port Oost. Met eigen ogen zien wat zich de laatste drie jaren op het gebied van de sierteelt in Venlo heeft afgespeeld. Met name op het gebied van de sierteeltafzet. De bijeenkomst werd na een bezoek aan de cash & carry FloraZON afgesloten met een buffet, voor het netwerken een belangrijk element.

Donderdag 30 juni bracht de Tuinbouw Businessclub Zuid-Nederland een bezoek aan FloraHolland vestiging Venlo. Het thema van dit bezoek was Afzet en vastgoedontwikkeling. Leopold Hermans, accountmanager Department of Economic Affairs van de gemeente Venlo, stond in zijn inleiding stil bij de ontwikkelingen van de bedrijventerreinen in de gemeente Venlo. Vervolgens ging vestigingsmanager Rutger Lommerse in op de vastgoedontwikkelingen rond FloraHolland vestiging Venlo en op Flora Trade Parc Venlo. Tot slot kreeg FloraZON de gelegenheid te laten zien hoe het nieuwe cash & carrycentrum op dit handelsterrein uitgevoerd is. FloraZON werd door de businessclub ook bezocht. Voor de aanwezigen was het bijzonder om te zien hoe de lokale planontwikkeling is gerealiseerd. Daarnaast hebben de bedrijven zich georiënteerd op de afzet van de sierteelt. De deelnemende bedrijven waren erg onder de indruk van de snelle ontwikkelingen op en rond vestiging Venlo.


---