Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Hoogeveen 08-07-2005

Licht gewonde bij kop staart aanrijding
EMMEN Op de Tweeprovinciënweg (N381) bij Emmen botsten vrijdagmorgen drie personenautos op elkaar. Daarbij raakte een inzittende van één van de autos licht gewond.
De aanrijding ontstond doordat een 42 jr. automobilist uit Coevorden te laat in de gaten had dat een voor hem rijdende auto moest stoppen. Deze auto werd bestuurd door een 52 jr. man uit Emmen. Zijn auto werd van achteren aangereden. Door de klap schoot de auto door tegen een weer voor deze auto stilstaande auto bestuurd door een 55 jr. man uit Hoogeveen. Een vrouw (verdere gegevens nog niet bekend) die bij de man uit Hoogeveen in de auto zat is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen.

Politie zoekt getuigen diefstal aanhangwagen
HOOGEVEEN - De politie in Hoogeveen wil graag in contact komen met de bestuurder(ster) van een donkerkleurige personenauto die donderdagmorgen tussen 06.00 en 06.20 uur vanaf de parkeerplaats bij de Mac Donald via de Groenewegenstraat de Griendtsveenweg is opgereden. Tussen deze tijdstippen is er nl bij de Gamma een grijze aanhangwagen gestolen. Mogelijk dat de bestuurder iets verdachts heeft gezien. De aanhangwagen zat vast aan een anti-diefstalbeugel. Deze is geforceerd.

Forse boete voor verbranden milieuvervuilende rotzooi ZWINDEREN Een 23 jr. bewoner van de Verlengde Hoogeveense vaart in Zwinderen kreeg vrijdagmiddag een boete van 260,- voor het verbranden van rotzooi. Volgens de man was hij kartonnen dozen aan het verbranden. Er bleken echter ook olie en luchtfilters op de brandhoop te liggen.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot maandag 08.00 uur. Tel. 0592 - 452475 of 06 - 51 55 7950.