Keyware


Keyware bevestigt 'double-digit' groei in 1° semester 2005

Brussel, België 8 juli 2005 - Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW), een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, kondigt resultaten aan voor het eerste semester 2005 in lijn met de verwachtingen van het management. Hoewel de geauditeerde cijfers pas op 22 september 2005 zullen bekendgemaakt worden, kan Keyware nu al een omzetgroei aankondigen van ongeveer 50% t.o.v. het eerste semester 2004 conform IFRS.

Tijdens het eerste semester van 2005 steeg de gerealiseerde omzet op basis van IFRS van 2.9 mio in 2004 tot 4.3 mio à 4.5 mio, een stijging van ongeveer 50%. Ook het nettoresultaat evolueerde gunstig : van -1.8 in 2004 tot -0.6 à -0.8, een verbetering met meer dan 55%. Dit verlies werd grotendeels gerealiseerd in de eerste drie maanden van het fiskale jaar 2005.

Deze groei wordt toegeschreven aan het afsluiten van belangrijke contracten binnen alle divisies van de onderneming : nieuwe klanten binnen de divisie cards & terminals en uitbreidingen van systemen, nieuwe klanten en partnerships binnen de afdeling security & time management. Opmerkelijk is eveneens dat de verkoop van beveilingsoplossingen tijdens de eerste 6 maand een sterke toename kende bij bedrijven buiten Keywares thuismarkten, o.a. in Tunesië, Luxemburg Kenya en Turkije.

Tijdens het tweede kwartaal van 2005 is Keyware ook gestart met de campagne Keyware is Everywhere. Hier wordt in beeld gebracht dat de oplossingen van Keyware (betaalterminals, getrouwheidskaarten, electronische sleutels, camera bewaking, toegansacontrole, tijdsregistratie en alarmmanagement) terug te vinden zijn binnen zowat alle economische sectoren, instellingen en overheidsdiensten. Keyware combineert hierbij kwalitatief performante oplossingen tegen scherpe prijzen. Zo zijn op het gebied van betaalterminals zowel de vaste als de draagbare toestellen van Keyware tot 40% goedkoper dan de concurrentie en terug te vinden bij zowel handelaars als vrije beroepen over heel België.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

copyright © 2005 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy