Neenah Paper biedt Perot Systems contract voor IT-diensten...


08.07.2005 / 08:31 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Perot systems corporation

Neenah Paper biedt Perot Systems contract voor diensten op het vlak van informatietechnologie

PLANO, Texas, July 8/PRNewswire/ --


- Perot Systems gaat nieuwe technologische oplossingen implementeren, waaronder Oracle-applicaties

Perot Systems Corporation (NYSE: PER) kondigde vandaag aan dat Neenah Paper, Inc. (NYSE: NP) het bedrijf heeft geselecteerd om de globale implementatie te verzorgen van de eBusiness-suite van bedrijfstoepassingen van Oracle in haar hoofdkantoor en fabrieken in de V.S. en Canada.

Volgens het contract gaat Perot Systems het systeem voor de planning van bedrijfsmiddelen implementeren in het hoofdkantoor van Neenah en in haar fabrieken in Wisconsin, Michigan en Canada.

'We zijn vereerd dat Neenah Paper ons heeft uitgekozen om het bedrijf te begeleiden tijdens deze belangrijke technologische herontwikkeling en overgang,' aldus Bob Riddell, Vice President of Consulting Solutions bij Perot Systems. 'Wij vinden het geweldig dat onze oplossingen voor bedrijfstechnologie een directe impact zullen hebben op het vermogen van onze klant om zijn klanten beter dan ooit tevoren van dienst te zijn.'

Nu Neenah Paper bezig is zich qua bedrijfsactiviteiten en systemen volledig van Kimberly-Clark los te maken, is dit omvangrijke, radicale technologische project voor Neenah Paper een kritieke stap wat het risk management en het verzekeren van het effectieve gebruik van haar applicaties en bedrijfsverbeteringen betreft.

'We hebben Perot Systems gekozen als strategische partner, die Neenah Paper bij zal staan tijdens de succesvolle uitvoering van onze bedrijfsplannen op het gebied van procesoptimalisering en systeemintegratie,' zei Dennis Runsten, Vice President, Supply Chain and Information Technology van Neenah Paper, Inc. 'De technologie is een must voor ons succes, en wij rekenen op de expertise van Perot Systems bij de ontwikkeling van onze systemen om onze klantenservice en bedrijfsresultaten te verbeteren.'

Volgens Runsten waren de kernpunten bij de selectie van Perot Systems de ervaring die het bedrijf heeft op het gebied van ERP-consulting en op technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen voor klanten in de fabricage-industrie, de kwaliteit en referenties van het bedrijf en zijn talrijke succesvolle implementaties van Oracle en andere complexe ERP-systemen.

Over Neenah Paper

Neenah Paper vervaardigt en distribueert een breed gamma premium en gespecialiseerd papier, waaronder bekende merken zoals CLASSIC(R), ENVIRONMENT(R), KIMDURA(R) en MUNISING LP(R). Het bedrijf produceert en verkoopt ook gebleekte pulp, voornamelijk voor gebruik bij het vervaardigen van tissue- en schrijfpapier. Neenah Paper is gebaseerd in Alpharetta, Georgia, VS, en heeft fabrieken in de Amerikaanse staten Wisconsin en Michigan en in de Canadese provincies Ontario en Nova Scotia. Meer informatie over Neenah Paper is te vinden op de website van het bedrijf: www.neenah.com .

Over Perot Systems

Perot Systems is een wereldwijde provider van diensten op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsoplossingen. Perot Systems integreert expertise vanuit de hele onderneming via een flexibele en collaboratieve aanpak en levert op deze manier aangepaste oplossingen, die haar cliënten in staat stellen hun groei te versnellen, hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en hun klanten een tot nog toe ongekend waardeniveau te leveren. Perot Systems heeft haar hoofdkantoor in Plano, Texas en meldde voor 2004 een omzet van USD 1,8 miljard. Het bedrijf telt meer dan 15.000 medewerkers in Noord-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over Perot Systems is te vinden op www.perotsystems.com .

Website: www.perotsystems.com
www.neenah.com

Source: Perot Systems Corporation

Joe McNamara bij Perot Systems Corporation, +1-972-577-6165, of fax, +1-972-577-4484, of joe.mcnamara@ps.net; of Bill McCarthy bij Neenah Paper, Inc., +1-678-518-3278, of fax, +1-678-518-3284; Company News On-Call: www.prnewswire.com/comp/122686.html