Ingezonden persbericht


Persinformatie

Jan Hans Pieters verlaat Annexum Invest BV

Amsterdam, juli 2005 Vijf jaar na de start van vastgoedinitiatiefnemer Annexum Invest treedt medeoprichter Jan Hans Pieters terug als directeur en aandeelhouder. In goed onderling overleg heeft de heer Pieters besloten als zelfstandig ondernemer verder te gaan in de vastgoedbranche. Hij gaat zich onder meer bezighouden met de opzet van vastgoedbeleggingsfondsen voor institutionele beleggers, waaronder het Institutioneel Woning Fonds.

De Raad van Commissarissen en de Directie respecteren zijn beslissing en zijn de heer Pieters bijzonder erkentelijk voor de wijze waarop hij vanaf de start gestalte aan de onderneming heeft gegeven.

De heer Hein Sleven neemt de functie van de heer Pieters vanaf 1 juli ad interim over. De heer Sleven is jarenlang directeur geweest bij VastNed Offices NV, onderdeel van de VastNed groep te Rotterdam. Hij is sinds 2003 zelfstandig consultant.

Annexum Invest is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoed- producten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum Invest heeft in de afgelopen jaren een aantal succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst, zoals: Granietveste CV, Marmerveste CV, Basaltveste CV, De Geelvinck CV, Casino Vastgoed Amsterdam CV, De Planeet CV en recentelijk Vastgoed MECC CV.

Daarnaast introduceerde Annexum circa twee jaar geleden het Vastgoed Fundament Fonds NV. Dit fonds is een stabiele belegging waarbij beleggers kunnen profiteren van de voordelen van beleggen in vastgoed. De aandelen zijn dagelijks verhandelbaar en het dividend wordt 4x per jaar uitgekeerd. Het verwachte rendement is 8 tot 10% op jaarbasis.



Ingezonden persbericht