Politie Zaanstreek-waterland


loc.: Purmerend


Vermissing veertienjarig meisje

Sinds maandag 4 juli jl. wordt de 14-jarige Jessica Kellenbach uit Purmerend vermist. Na weekendverlof is zij niet teruggekeerd naar jeugdinrichting de Doggershoek in Den Helder.
Jessica is ca. 1.72 meter lang, heeft een slank postuur, donkerblond/bruin haar en blauwgrijze ogen. Zij was gekleed in een joggingbroek, een zwart jasje en witte instapschoenen.


Jessica Kellenbach

Personen die weten waar Jessica zich momenteel bevindt of die beschikken over andere informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie Zaanstreek_waterland via 0900-8844.
---


19:00 07-JUL-05
loc.: ZAANDAM, VERMILJOENWEG

Controle

Tussen 19:00 - 22:00 uur werd een (alcohol)controle gehouden op de Vermiljoenweg.
Er werden 104 blaastesten van bestuurders afgenomen. Niemand was in overtreding.

Daarnaast vonden er diverse andere controles plaats, waarbij 37 p.v.'s werden uitgeschreven voor:
- overschrijden maximum snelheid (19). De hoogste snelheid werd gehaald door een 19-jarige Amsterdammer op een motorfiets, die 103 km/u reed waar 50 is toegestaan. Naast een proces-verbaal werd ook zijn rijbewijs ingevorderd
- niet dragen van een gordel (12)
- niet hebben van een bromfietscertificaat (1)
- vervallen APK (1)
- niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs (1)
- niet dragen van een helm (1)
- lekke uitlaat (1)
met als klap op de vuurpijl: 1 persoon werd vervoerd in een gesloten laadbak van een
bedrijfsauto

01:28 08-JUL-05
loc.: WIJDEWORMER, A7

Rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding

Een 45-jarige man uit Broek in Waterland reed in zijn auto met een snelheid van 171 km/u over de A7 in de richting van Purmerend. De man werd aangehouden. De man werd bekeurd en moest zijn rijbewijs inleveren.

09:42 08-JUL-05
loc.: PURMEREND, GORSEBOSPAD

Beenletsel na ongevallen

Een 47-jarige vrouw uit Purmerend liep beenletsel op, nadat zij op het fietspad in aanrijding was gekomen met een 14-jarig meisje uit Purmerend. Het meisje was de buitenste van een groepje van drie fietsers dat de vrouw vanuit tegenovergestelde richting naderde. Terwijl de politie met dit ongeval bezig was, zagen zij dat een 12-jarig meisje even verderop vanaf het bruggetje kwam rijden en tijdens het afslaan ten val kwam. Ook zij liep beenletsel op.


---- --