Gemeente De Marne

Nachtelijke afsluitingen N46, wijziging data

Nachtelijke afsluitingen N46, knooppunt Noorderhoogebrug - aansluiting Bedum 11 juli t/m 14 juli 2005.

Wegens de slechte weersomstandigheden gaan de geplande werkzaamheden voor vannacht 8 juli tussen 20.00 en 6.00 uur niet door.
Dit betekent dat de werkzaamheden nu plaatsvinden vanaf maandag 11 juli t/m donderdag 14 juli aanstaande.

Rijkswaterstaat laat in de nachten van maandag 11 juli t/m donderdag 14 juli 2005 onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de N46 tussen het knoop-punt Noorderhoogebrug en de aansluiting Bedum. Op verschillende plekken wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht en worden rijsporen opgevuld. Verder worden er nieuwe markeringsstrepen aangebracht. In verband met deze werkzaamheden is dit gedeelte van de N46 op genoemde data tussen 20.00 en 6.00 uur afgesloten voor alle verkeer in beide richtingen. De werk-zaamheden zijn onderdeel van het regulier onderhoud dat Rijkswaterstaat in principe ieder jaar uitvoert.

Het verkeer wordt via het knooppunt Noorderhoogebrug, de Oostelijke Ringweg (N46), aansluiting Driebond, de Rijksweg (N360), Garmerwolde,
Ten Boer, de N993 omgeleid naar de aansluiting Bedum.

De omleidingroutes worden met gele borden aangegeven. De afsluiting wordt zo mogelijk eerder opgeheven en zo nodig langer gehandhaafd. Het verkeer moet in bovengenoemde periode rekening houden met enige vertraging.

bron: Rijkswaterstaat Noord-Nederland.